PROJEKTIT
Kamarimme jäsenille projektit ovat tehokas keino tutustua toisiin kamarilaisiin ja verkostoitua yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektitoiminnan kautta voit toteuttaa itseäsi ja kehittää osaamistasi.

Yrityksille tarjoamme lukuisia yhteistyömahdollisuuksia projektikohtaisesti, kysy lisää: com@keskuspuisto.org.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari toteuttaa laadukkaita projekteja, joilla vaikutamme ympäröivään yhteiskuntaan, tuotamme sidosryhmillemme aitoa lisäarvoa ja kehitämme jäsentemme projektinhallinta- ja työelämätaitoja. Projektisalkkumme on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää sieltä itseään kiinnostavan projektin – jos sinulla on hyvä idea projektiksi, kerro meille ja toteutetaan se yhdessä!

Teemme jäsentemme näköistä toimintaa

Jokainen jäsen tai koejäsen voi vaikuttaa siihen, millaisia projekteja toteutamme. Millaiseksi oma rooli muodostuu projektissa, on kiinni omasta aktiivisuudestasi. Tarjolla on sekä projektipäällikön että projektitiimin jäsenten erilaisia rooleja, jotka tiimi määrittelee itse projektikohtaisesti. Projektista ja omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit tehdä esimerkiksi viestintää, hankkia kumppanuuksia, toimia kouluttajana/puhujana tai osallistua tapahtuman järjestämiseen.

Eniten oppii lähtemällä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle rooleihin, joissa ei ole aiemmin päässyt toimimaan työelämässä. Kamaritoiminta tarjoaa turvallisen ympäristön yhdessä tekemiseen ja oman osaamisen laajentamiseen!

Projekteista lisäarvoa kumppaneillemme

Vuoden 2022 kumppanuuspaketit julkaistaan pian, pysy kuulolla!
Lippulaivaprojektimme:
Baltic Sea Shuffle
Aitoa muutosta Itämeren tilan parantamiseksi saadaan aikaan kestävän liiketoiminnan ja aidon keskustelun kautta. Tapahtumasarja tuo yhteen Itämeren ympärillä toimivat sidosryhmät. Lue lisää.

Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö

Nuorkauppakamarilainen, onko sinulla bisnesidea? Osallistumalla kilpailuun voit voittaa 5000 euron rahapalkinnon ja näkyvyyttä ideallesi! Lue lisää.

Joulupuu Helsinki

Perinteinen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Lue lisää.

Yhteistyö Helsingin Seudun Kauppakamarin kanssa
Odotettu yhteistyö starttaa Kauppakamarin ja pk-seudun nuorkauppakamareiden yhteistapahtumalla 28.4. Lue lisää tapahtumakalenteristamme!


Joulupuu-keräyksen kuva: Janne Pappila JTP Media


Mukaan projektiin? Ota yhteyttä!

Yhteiskuntalohkon kehitysjohtaja - COM
Sanni Kaikkonen
com@keskuspuisto.org
WhatsApp: 040 716 1441

Made on
Tilda