KEITÄ OLEMME
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto ja yksi pääkaupunkiseudun suurimmista nuorkauppakamareista.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden kehittää työelämätaitojaan, verkostoitua ja viihtyä.
Jäsenemme edustavat laajasti eri toimialoja ja huomisen johtajuutta.

Ammatista riippumatta meitä kaikkia yhdistää aikaansaava asenne, halu menestyä työelämässä sekä kiinnostus verkostoitua eri alojen osaajien kesken.

Olemme avoinna kaikille alle 40-vuotiaille nuorille aikuisille.

Voit työskennellä yksityisellä tai julkisella sektorilla, järjestömaailmassa tai yrittäjänä - löydät varmasti paikkasi tästä yhteisöstä.

Järjestämme monipuolista toimintaa.

Jokaisella meistä on omat syymme olla mukana nuorkauppakamaritoiminnassa. Jäsenenä voit osallistua koulutuksiin, tapahtumiin ja projekteihin.
Jos työelämän verkostoituminen, uudet kokemukset ja itsensä haastaminen kiinnostavat, tervetuloa joukkoomme!
Olemme yhteiskunnallinen vaikuttaja.
Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti. Koulutamme tulevaisuuden johtajia ja kannustamme nuoria myös yrittäjyyteen. Järjestämme vuosittain yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja.

Kilpaile ja menesty!
Jäsenenä voit ottaa osaa erilaisiin kilpailuihin, joiden voittajille on luvassa näkyvyyttä, kunniaa ja alan asiantuntijoiden mentorointia. Suosittuja kilpailuja ovat muun muassa Vuoden nuorkauppakamarilainen keksintö, Vuoden Nuori Johtaja ja Tuottava idea.

Olemme kestävän kehityksen asialla.
Suomen Nuorkauppakamarit noudattavat toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen teesejä ja arvoja.Olemme kansainvälinen verkosto.
Verkostoidu yli toimialojen
Tähän porukkaan mahtuu niin kauppatieteilijä tai humanisti kuin yrittäjä, insinööri tai sote-alan ammattilainenkin. Missä muualla pääsisit verkostoitumaan yhtä monialaisesti?

Kansainvälisty kotimaassa ja ulkomailla
Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa. Järjestämme tapaamisia kummikamareidemme ("twinning") kanssa ja voit osallistua myös tapahtumiin, kuten Eurooppa- ja maailmankokokuksiin, tai verkon yli järjestettäviin koulutuksiin ja tapaamisiin.

Täältä saat uusia ystäviä.
Varsinkin, jos muutat toiselta paikkakunnalta pääkaupunkiseudulle, nuorkauppakamari tarjoaa sinulle luonnollisen tavan tutustua uusiin ihmisiin. Täällä luodaan elämän mittaisia ystävyyssuhteita.
Olemme oppimisjärjestö.
Tarjoamme laadukkaita koulutuksia.
Aiheet voivat liittyä vaikkapa yrittäjyyteen, johtamiseen, viestintään tai vastuullisuuteen.

Täältä saat esiintymiskokemusta.
Voit osallistua esimerkiksi puhekilpailuun tai kehittää debatointitaitojasi. Lue lisää täältä.

Kiinnostaisiko hallitustyöskentely?
Kokemusta voit hankkia niin paikallisesta kamaritoiminnasta kuin alueellisista ja kansallisista rooleistakin.

Palkitsemme onnistujia.
Jaamme vuosittain kunniakirjoja jäsenillemme aktiivisesta toiminnasta kamarissamme.

Haluatko kehittyä johtamisessa?
Voit esimerkiksi toimia projektipäällikkönä tai tiiminvetäjänä. Nuorkauppakamarista löytyy myös oma johtajuusakatemia.


Olemme joukko, jossa viihtyy!
Verkostoidu kokousmatkoilla
Alueellisissa ja kansallisissa kokouksissa pääset kuulemaan kiinnostavia huippupuhujia ja tutustumaan muiden kamareiden jäseniin. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu tyypillisesti perjantai-illan rento tulojuhla ja lauantai-illan huipentaa upea gaala, jossa palkitaan kamareita ja niiden jäseniä onnistumisista.

Osallistu elämyksellisiin tapahtumiin
Järjestämme myös viihteellistä ohjelmaa. Olemme vierailleet mm. televisio-ohjelmissa sekä järjestäneet purjehdusreissuja, rapujuhlia ja Oktoberfestit.

Tähän porukkaan on helppo liittyä mukaan
Olemme saaneet kiitosta siitä, että Keskuspuisto on helposti lähestyttävä yhteisö. Koejäsenenä tutustut toimintaamme monipuolisesti ja saat kokea KePu-hengen!
Tutustu toimintaamme koejäsenyyden kautta.
Lue lisää täältä!
Made on
Tilda