HAE JÄSENEKSI
Oletko rohkea kokeilija ja aikaansaava tekijä, joka viihtyy kannustavan yhteisön keskellä?

Etsimme mukaamme joka vuosi uusia koejäseniä vahvistamaan jäsenistöämme.

Koejäsenyys tarkoittaa, että pääset matalalla kynnyksellä ottamaan selvää nuorkauppakamaritoiminnasta Keskuspuistossa ennen varsinaista jäsenyyttä. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Mikäli siis olet 18-39-vuotias aktiivinen nuori aikuinen, lue alta lisää koejäsenyydestämme ja tule tutustumaan Keskuspuiston toimintaan!

Kuuntele podcast-jaksomme koejäsenyydestäMitä odotamme koejäseniltämme?

Odotamme koejäseniltämme
tahtoa vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.

Haluat verkostoitua työelämässä, edistää yritystoimintaa ja tehdä Helsingistä houkuttelevamman paikan asua, elää, yrittää ja vierailla. Ehkä haluat myös kantaa yhteiskuntavastuuta yhteistyöyritystemme kanssa tai luoda kontakteja ympäri Suomea ja maailmaa. Henkilökohtainen oppiminen ja kehittyminen ovat kamaritoiminnan kulmakiviä, olivatpa kiinnostuksen kohteesi mitkä tahansa.

Odotamme koejäseniltämme aktiivisuutta ja heittäytymistä.

Jäsenemme käyttävät aikaa kamaritoimintaan ja ymmärtävät verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena. Paras tapa tutustua toisiin ja verkostoitua on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia projekteissa tai tiimeissä. Saadakseen kamaritoiminnasta mahdollisimman paljon, pääset myös itse heittäytymään mukaan. Ajankäytön priorisointi riippuu meistä jokaisesta!


  Kevään koejäsenhakuaika on 30.1-5.3.2023!  Koejäseneksi hakemisen vaiheet:
  • 1
   Tutustu toimintaamme
   Tutustu Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaan nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa (Instagram, Facebook, LinkedIn).
  • 2
   Täytä koejäsenhakemus
   Täytä alta linkin takaa löytyvä koejäsenhakemus huolellisesti.
   Keskuspuiston Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja vastaa jäsenasioista ja hän on sinuun yhteydessä viikon sisällä koejäsenhakemuksen lähettämisestä koejäsenhaastatteluajan varaamiseksi.
  • 3
   Osallistu koejäsenhaastatteluun
   Hallituksen jäsenvastaava haastattelee kaikki koejäsenyyttä hakevat. Haastatteluissa käydään läpi nuorkauppakamaritoimintaa, koejäsenyydestä kiinnostuneen taustoja ja motivaatiota sekä kartoitetaan potentiaaliselle koejäsenelle mielekästä tekemistä nuorkauppakamaritoiminnassa.
  • 4
   Odota tuloksia
   Jäsenvastaava ehdottaa Keskuspuiston hallitukselle valittavat koejäsenet ja hallitus tekee ehdotuksen pohjalta lopulliset päätökset koejäsenistä. Jokaiseen hakijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä päätöksenteon jälkeen.
   Mikäli hakija valitaan koejäseneksi, hänelle lähetetään kertaluontoinen koejäsenmaksu, perustetaan tunnukset ja hän saa alkaa suorittaa jäsenkriteerejä (kts. alla).
  Henkilötietojen käsittely

  Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n jäsenrekisteriä ylläpidetään M-Files-tietojärjestelmässä, jossa on kaikkien Suomen nuorkauppakamareiden jäsentiedot. Kun sinut hyväksytään koejäseneksi, tietosi tallennetaan jäsenrekisteriin. Järjestelmässä kirjautuneille käyttäjille näkyviä julkisia tietoja ovat nimi, jäsenstatus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja yritys (työnantaja). Jokaisella on mahdollisuus milloin tahansa muuttaa tietojaan itsenäisesti sähköiseen järjestelmään.

  Keskusliitto (Suomen Nuorkauppakamarit ry) voi myydä tai luovuttaa jäsenrekisterin tai sen osan kolmannelle osapuolelle henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten sallimissa puitteissa. Tietojen luovuttamisen markkinointitarkoituksiin voi jokainen rekisteröity estää tekemällä siitä merkinnän jäsentietojärjestelmään.
  Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä?

  Ota yhteyttä varapuheenjohtajaamme:

  Sanni Kaikkonen, DP 2023
  dp@keskuspuisto.org


  Made on
  Tilda