HAE JÄSENEKSI
Oletko rohkea kokeilija ja aikaansaava tekijä, joka viihtyy kannustavan yhteisön keskellä?

Etsimme mukaamme joka vuosi uusia koejäseniä vahvistamaan jäsenistöämme.

Koejäsenyys tarkoittaa sitä, että pääset matalalla kynnyksellä ilman sitoutumista ottamaan selvää nuorkauppakamaritoiminnasta Keskuspuistossa ennen varsinaista jäsenyyttä. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Mikäli siis olet 18-39-vuotias ja ylempänä mainitut termit kuvaavat sinua, kannattaa lukea alta lisää koejäsenyydestämme ja tulla tutustumaan Keskuspuiston toimintaan!

Kuuntele podcast-jaksomme koejäsenyydestäMitä odotamme koejäseniltämme?

Odotamme koejäseniltämme
tahtoa vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.

Haluat edistää yritystoimintaa ja tehdä Helsingistä houkuttelevamman paikan asua, elää, yrittää ja vierailla. Ehkäpä haluat kantaa yhteiskuntavastuuta yhteistyöyritystemme kanssa tai luoda kontakteja ympäri Eurooppaa.

Odotamme koejäseniltämme aktiivisuutta ja heittäytymistä.

Jäsenemme käyttävät aikaa kamaritoimintaan ja ymmärtävät verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena tulevaisuudessa. Paras tapa tutustua toisiin ja verkostoitua on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia eri projekteissa. Samalla kannattaa varautua siihen, että saadakseen kamarista mahdollisimman paljon, joudut myös itse heittäytymään mukaan.

  Koejäsenten hakuajat:

  Syksyn JÄSENHAKUKAMPANJA on päättynyt, mutta jatkuva haku on edelleen käynnissä.
  Koejäseneksi hakemisen vaiheet:
  1
  Tutustu toimintaamme
  Tutustu Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaan nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.
  2
  Täytä koejäsenhakemus
  Täytä alta linkin takaa löytyvä koejäsenhakemus huolellisesti.
  Keskuspuiston Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja vastaa jäsenasioista ja hän on sinuun yhteydessä viikon sisällä koejäsenhakemuksen lähettämisestä koejäsenhaastatteluajan varaamiseksi.
  3
  Osallistu koejäsenhaastatteluun
  Hallituksen jäsenvastaava haastattelee kaikki koejäsenyyttä hakevat. Haastatteluissa käydään läpi nuorkauppakamaritoimintaa, koejäsenyydestä kiinnostuneen taustoja ja motivaatiota sekä kartoitetaan potentiaaliselle koejäsenelle mielekästä tekemistä nuorkauppakamaritoiminnassa.
  4
  Odota tuloksia
  Jäsenvastaava ehdottaa Keskuspuiston hallitukselle valittavat koejäsenet ja hallitus tekee ehdotuksen pohjalta lopulliset päätökset koejäsenistä. Jokaiseen hakijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä päätöksenteon jälkeen.
  Mikäli hakija valitaan koejäseneksi, hänelle lähetetään kertaluontoinen koejäsenmaksu 50€, perustetaan tunnukset ja hän saa alkaa suorittaa jäsenkriteerejä (kts. alla)
  Koejäsenyyden kesto ja maksut
  Mikäli hakija valitaan koejäseneksi, hänelle tilataan hyväksynnän jälkeen tunnukset nuorkauppakamaritoiminnassa käytettäviin järjestelmiin ja hänet lisätään kaikkiin tiedotuskanaviin. Koejäsenellä on täysin samat osallistumisoikeudet nuorkauppakamaritoimintaan kuin varsinaisillakin jäsenillä äänestysoikeutta lukuun ottamatta.

  Koejäsenyydestä maksetaan kertaluontoinen maksu 50 €, joka laskutetaan kuukauden sisällä koejäsenvalinnasta.

  Koejäsenyys kestää tyypillisesti noin vuoden ja sen aikana tutustutaan monipuolisesti nuorkauppakamaritoimintaan muun muassa jäsenkriteerejä suorittamalla. Koejäseniltä odotetaan aktiivista osallistumista ja jäsenkriteerien suoritusta seuraa hallituksen jäsenasioista vastaava valmistautuva puheenjohtaja (DP).
  Jäsenkriteerit
  START-koulutus
  Koulutuksessa uudet koejäsenet tutustuvat nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi järjestön historia ja organisaatio, tavoite, järjestön toiminta-alueet ja niiden tarjoamat mahdollisuudet sekä oman kamarin toiminta esimerkkien avulla. Koulutuksen voi suorittaa myös muiden nuorkauppakamareiden järjestämänä. START-koulutuksista infoaa jäsenvastaava (dp@keskuspuisto.org).

  Esittely kamarin uutiskirjeeseen
  Uuden jäsenen tulisi esitellä itsensä kamarin sisäisessä uutiskirjeessa Central Park Expressissä. Tämä auttaa vanhempia jäseniä tutustumaan uusiin kamarilaisiin. Tarkemmat ohjeet esittelyyn annetaan samalla kun ilmoitetaan koejäseneksi hyväksynnästä. Esittely kannattaa kirjoittaa ja lähettää mahdollisimman pian koejäsenvalinnan jälkeen hallituksen viestintävastaava (lio@keskuspuisto.org).

  Kamarin omaan projektiin osallistuminen
  Keskuspuistolla on jatkuvasti menossa erilaisia projekteja muun muassa yrittäjyyteen, vastuullisuuteen, kansainvälisyyteen tai oman kamaritoiminnan kehittämiseen liittyen. Myös esimerkiksi elokuiset rapujuhlat ja joulukuiset vuosijuhlat ovat kamarimme projekteja. Projektiluonteiseksi suoritukseksi lasketaan myös Keskuspuiston hallituksen lohkojohtajien avustaminen. Esimerkiksi viestintälohkon alla olevaan viestintätiimiin kuuluminen on projektiluonteinen suoritus. Lohkoista voit lukea lisää täältä. Projektisuorituksessa auttaa ja sen hyväksyy hallituksen projekti- ja yhteiskuntavastaava (com@keskuspuisto.org).

  Oman kamarin kuukausitapahtuma
  Keskuspuiston Nuorkauppakamarin kuukausitapahtumat ovat perustoimintaa, joissa kouluttaudutaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin ja pidetään hauskaa. Jäsenkriteerinä on vähintään yhteen tapahtumaan osallistuminen. Katso sopivia tapahtumia tapahtumakalenterista. Tapahtumista voit kysyä tai ehdottaa uusia tapahtumavastaavalle (lom@keskuspuisto.org)

  Alueelliset tai kansalliset kokoukset
  Koejäsenyysaikana tulee osallistua alueelliseen, kansalliseen tai kansainväliseen kokoukseen. Näitä järjestetään keväisin ja syksyisin. Kamari hyvittää rekisteröintimaksun ensimmäisestä kokouksesta.
  Kokouksiin osallistuu aina muitakin keskuspuistolaisia, eli niihin saa aina seuraa. Keskuspuistolla on oma Whatsapp-ryhmä sekä kyytejä ja majoituksia sovitaan yhdessä. Kokousviikonloput ovat mahtavia paikkoja tutustua uusiin ihmisiin, oppia asiantuntijapuheenvuoroista ja koulutuksista sekä esimerkiksi osallistua puhe- tai debattikilpailuun! Kokousten päivämäärät julkaistaan täällä. Lisää tietoa voit kysyä hallituksen jäsenvastaavalta (dp@keskuspuisto.org).

  Koejäsenyyden lopettaminen tai purkaminen
  Koejäsenyyden voi lopettaa koska vain sähköpostitse ilmoittamalla jäsenvastaavalle (dp@keskuspuisto.org). Koejäsenyys lopetetaan ilmoitusta seuraavassa Keskuspuiston hallituksen kokouksessa, joita järjestetään kuukausittain. Ero astuu voimaan heti seuraavan kokouksen yhteydessä ja jäsenvastaava (DP) vahvistaa sen koejäsenelle.

  Koejäsenyys voidaan myös purkaa Keskuspuiston hallituksen toimesta, mikäli jäsenkriteereitä ei suoriteta suositellussa aikataulussa tai koejäsen ei osoita aktiivisuutta nuorkauppakamaritoimintaan.
  Varsinaiseksi jäseneksi valinta
  Kun koejäsen on suorittanut kaikki koejäsenkriteerit sekä osoittanut halukkuutensa jatkaa Keskuspuiston Nuorkauppakamarissa aktiivisena jäsenenä, hallitus esittää häntä jäseneksi yhdistyksen vuosikokouksessa (helmi-maaliskuu) tai vaalikokouksessa (syys-lokakuu). Jäsenyydestä päättävät hallituksen esityksen pohjalta yhdistyksen jäsenet.

  Jäsenmaksut
  Koejäsenyys 50 €
  Maksetaan kerran koejäseneksi hyväksynnän jälkeen
  Liittymismaksu 85 €
  Maksetaan kun koejäsen hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi
  Vuosittainen jäsenmaksu 135€/vuosi
  Varsinaisen jäsenyyden maksu, joka toistuu vuosittain.

  Seuraavan vuoden maksut vahvistetaan aina yhdistyksen vuosikokouksessa helmi-maaliskuussa.

  Huomioithan, että jäsen- ja liittymismaksun lasku lähetetään vain sähköisesti ilmoittamaasi (M-Filesista löytyvään) sähköpostiosoitteeseesi.
  Henkilötietojen käsittely

  Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n jäsenrekisteriä ylläpidetään M-Files-tietojärjestelmässä, jossa on kaikkien Suomen nuorkauppakamareiden jäsentiedot. Kun sinut hyväksytään koejäseneksi, tietosi tallennetaan jäsenrekisteriin. Järjestelmässä kirjautuneille käyttäjille näkyviä julkisia tietoja ovat nimi, jäsenstatus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja yritys (työnantaja). Jokaisella on mahdollisuus milloin tahansa muuttaa tietojaan itsenäisesti sähköiseen järjestelmään.

  Keskusliitto (Suomen Nuorkauppakamarit ry) voi myydä tai luovuttaa jäsenrekisterin tai sen osan kolmannelle osapuolelle henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten sallimissa puitteissa. Tietojen luovuttamisen markkinointitarkoituksiin voi jokainen rekisteröity estää tekemällä siitä merkinnän jäsentietojärjestelmään.
  Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä?

  Ota yhteyttä varapuheenjohtajaamme:

  Emilia Haapaniemi
  dp@keskuspuisto.org


  Made on
  Tilda