HAE JÄSENEKSI
Oletko rohkea kokeilija ja aikaansaava tekijä, joka viihtyy kannustavan yhteisön keskellä?

Etsimme mukaamme joka kevät ja syksy uusia koejäseniä vahvistamaan jäsenistöämme.

Koejäsenyys tarkoittaa, että pääset matalalla kynnyksellä ottamaan selvää nuorkauppakamaritoiminnasta Keskuspuistossa ennen varsinaista jäsenyyttä. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Mikäli siis olet 18-39-vuotias aktiivinen nuori aikuinen, lue alta lisää koejäsenyydestämme ja tule tutustumaan Keskuspuiston toimintaan!

Kuuntele podcast-jaksomme koejäsenyydestäKevään 2024 koejäsenhakuaika on alkanut!

Jätä koejäsenhakemuksesi tästä.

Kevään koejäsenhakuaika on 15.5.2024 asti käynnissä.Mitä odotamme koejäseniltämme?

Odotamme
halua vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan ja verkostoitua.

Haluat verkostoitua työelämässä, edistää yritystoimintaa ja tehdä Helsingistä houkuttelevamman paikan asua, elää, yrittää ja vierailla. Ehkä haluat myös kantaa yhteiskuntavastuuta yhteistyöyritystemme kanssa tai luoda kontakteja ympäri Suomea ja maailmaa. Henkilökohtainen oppiminen ja kehittyminen ovat kamaritoiminnan kulmakiviä, olivatpa kiinnostuksen kohteesi mitkä tahansa.

Odotamme aktiivisuutta ja heittäytymistä.

Jäsenemme käyttävät aikaa kamaritoimintaan ja ymmärtävät verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena. Paras tapa tutustua toisiin ja verkostoitua on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia projekteissa tai tiimeissä. Saadakseen kamaritoiminnasta mahdollisimman paljon, pääset myös itse heittäytymään mukaan. Ajankäytön priorisointi riippuu meistä jokaisesta!
  Koejäseneksi hakemisen vaiheet:
  • 1
   Tutustu toimintaamme
   Tutustu Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaan nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa (Instagram, Facebook, LinkedIn).
  • 2
   Täytä alta linkin takaa löytyvä koejäsenhakemus huolellisesti.
   Keskuspuiston Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja vastaa jäsenasioista ja hän on sinuun yhteydessä viikon sisällä koejäsenhakemuksen lähettämisestä koejäsenhaastatteluajan varaamiseksi. HUOM: Hakemuksia ei käsitellä silloin, kun haku ei ole avoinna (kesä-heinäkuu ja marras-joulukuu).
  • 3
   Osallistu koejäsenhaastatteluun
   Hallituksen jäsenvastaava haastattelee kaikki koejäsenyyttä hakevat. Haastatteluissa käydään läpi nuorkauppakamaritoimintaa, koejäsenyydestä kiinnostuneen taustoja ja motivaatiota sekä kartoitetaan potentiaaliselle koejäsenelle mielekästä tekemistä nuorkauppakamaritoiminnassa.
  • 4
   Hallitus valitsee koejäsenet
   Jäsenvastaava ehdottaa Keskuspuiston hallitukselle valittavat koejäsenet ja hallitus tekee ehdotuksen pohjalta lopullisen päätöksen koejäsenistä. Jokaiseen hakijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä päätöksenteon jälkeen.
   Mikäli hakija valitaan koejäseneksi, hänelle lähetetään kertaluontoinen koejäsenmaksu, perustetaan tarvittavat käyttäjätunnukset ja hän saa alkaa suorittaa jäsenkriteerejä (kts. alla).
  Henkilötietojen käsittely

  Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n jäsenrekisteriä ylläpidetään M-Files-tietojärjestelmässä, jossa on kaikkien Suomen nuorkauppakamareiden jäsentiedot. Kun sinut hyväksytään koejäseneksi, tietosi tallennetaan jäsenrekisteriin. Järjestelmässä kirjautuneille käyttäjille näkyviä julkisia tietoja ovat nimi, jäsenstatus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja yritys (työnantaja). Jokaisella on mahdollisuus milloin tahansa muuttaa tietojaan itsenäisesti sähköiseen järjestelmään.

  Keskusliitto (Suomen Nuorkauppakamarit ry) voi myydä tai luovuttaa jäsenrekisterin tai sen osan kolmannelle osapuolelle henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten sallimissa puitteissa. Tietojen luovuttamisen markkinointitarkoituksiin voi jokainen rekisteröity estää tekemällä siitä merkinnän jäsentietojärjestelmään.
  Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä?

  Ota yhteyttä varapuheenjohtajaamme:

  Laura Knych, DP 2024
  dp@keskuspuisto.org


  Made on
  Tilda