Päivä johtajana
Päivä johtajana projektissa 16–24-vuotiaat nuoret pääsevät seuraamaan johtajan työtä päivän ajan!
Päivä Johtajana -projektin tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään, ja kokemuksen myötä tärkeitä verkostoja. Projektissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Päivä Johtajana -projektia on järjestetty vuodesta 2013. Projektin käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Projektin päätoteutusviikkoa vietetään vuonna 2023 viikolla 45 eli 6–10.11., mutta päivä voidaan toteuttaa muunakin ajankohtana.

Projektissa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 16–24-vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.
Projektin tavoitteet
Konkretisoida johtajuutta nuorille tulevaisuuden vaihtoehtona.
Vahvistaa nuorten kiinnostusta eri toimialoihin.
Jakaa nuorten näkemyksiä, arvoja ja ajatuksia yrityksille.
Toimia kohtaamispaikkana nuorten ja työelämän päättäjien välillä.
Uudistuneen projektin myötä nuoren on nyt mahdollista tienata johtajapäivästään!

Projektiin osallistuminen on helppoa niin nuorille kuin yrityksille, minkä mahdollistaa WorkPilots -verkkoalusta. WorkPilots huolehtii projektin rahaliikenteestä sekä mahdollistaa nuoren ja yrityksen vaivattoman yhteen saattamisen.

Yritykselle osallistuminen huomisen johtajuuden edistämiseen maksaa 250 euroa + alv per osallistuva johtaja, josta nuori saa 50 euron korvauksen. Lopulla tuemme paikalliskamareita ja katamme kulujamme liittyen mobiilipalveluun, projektinhallintaan sekä laskutus- ja maksupalveluihin.Kiinnostuitko?
Nuori, näin olet mukana!
1. Rekisteröidy
Mene WorkPilotsin sivustolle ja rekisteröidy palveluun.
Rekisteröidy viimeistään 5.11.
2. Valitse koodi
Valitse yksityinen palvelu (private service). Kirjoita koodi JOHTAJA (kaikki isoilla kirjaimilla) ja suorita rekisteröinti loppuun.
3. Kirjaudu alustalle
Valitse rooliksesi TEKIJÄ.
Jatka täyttämällä tietosi.
4. Selaa yrityksiä
Selaa mielenkiintoisia yrityksiä ja hae niihin, jotka kiinnostavat sinua. Vasta kun olet hakenut työtehtävää, työnantajat näkevät profiiliisi ja hakemuksesi.
5. Sovi ajankohta
Kun yritys on valinnut sinut, sopikaa päivä keskenänne. Muista olla avoimin mielin ja korvat auki – pidä hauskaa ja opi paljon!
6. Merkitse tehdyksi
Päivän jälkeen käy WorkPilots -järjestelmässä merkitsemässä tehtävä suoritetuksi. Kun johtajakin on tehnyt tämän, WorkPilots käsittelee toimeksiannon ja maksaa palkkasi.
Miksi yrityksemme kannattaa lähteä mukaan?
Projektissa yritysten johtajat ja päälliköt ottavat yhden tai useamman 16–24-vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi. Projektiin osallistuminen on helppoa, sillä projektin käytännön järjestelyistä vastaa nuorkauppakamari.

Hyödyt yritykselle
  • Mahdollisuus tuoda omaa yritystä sekä työyhteisöä esille valtakunnallisesti.
  • Mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan.
  • Mahdollisuus tuoda omaa toimialaa nuorille tunnetummaksi.
  • Loistava rekrytointikanava yritykselle.
  • Mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuutaan projektin kautta.
  • Tutustua nuorten ajatuksiin ja arvioihin työelämästä.
Yritys, tule mukaan ja työllistä tulevaisuuden johtaja!
1. Rekisteröidy
Mene WorkPilotsin sivustolle ja rekisteröidy palveluun.
Rekisteröidy viimeistään 29.10.
2. Valitse koodi
Valitse yksityinen palvelu (privateservice). Kirjoita koodi JOHTAJA (kaikki isoilla kirjaimilla) ja suorita rekisteröinti loppuun.
3. Kirjaudu alustalle
Valitse rooliksesi TILAAJA. Jatka täyttämällä tietosi.
4. Luo tilaus
Kirjoita paikalliskamarikenttään Keskuspuiston Nuorkauppakamari. Täytä loput tiedot. Lisää yrityksen sijainti ja teille sopivat aikataulutoiveet.
5. Katevaraus
Palvelun hinta on 250 € + alv., josta nuori saa 50 €. Maksu veloittuu vasta, kun tehtävä on suoritettu. Mikäli haluat maksaa laskulla, ole yhteydessä info@workpilots.com ennen tilauksentekemistä. WorkPilots hoitaa sopimukset, maksuliikenteen, korvaukset nuorille ja ennakkoverot.
6. Valitse hakija
Kun nuoret ovat hakeneet ilmoittamaasi työtehtävää, voit valita sopivimman. Sopikaa keskenänne, mikä on teidän Päivä Johtajana -päivä.
7. Kuittaa työ
Päivän jälkeen nuori käy merkitsemässä toimeksiannon tehdyksi. Käy omalta osaltasi tekämässä tämä nuoren kuittauksen jälkeen, jotta WorkPilots voi tilittää maksun nuorelle.
Heräsikö kysymyksiä?
Vastaamme mielellämme kaikkiin
kysymyksiin projektiin liittyen!

Ota yhteyttä projektipäällikköön henna.peratalo@jci.fi
Made on
Tilda