31.8.2021 Startup-rahoituksen asiantuntija kertoo: Mitä BSS-seminaari antoi rahoitussektorille?

by Laura Ruohola | Aug 31, 2021
Ilmastonmuutoksen torjunnan ympärille rakennetut innovaatiot ja kaupalliset ratkaisut ovat yksi Baltic Sea Shuffle -tapahtuman ydinteemoista. Ympäristöön, sosiaaliseen aspektiin ja yhtiöiden hallintotapaan liittyvät kriteerit kokonaisvaltaisesti huomioon ottavat ESG-strategiat ovat yhä useammin yritysten keskiössä jo niiden perustamisvaiheessa. Jatkamme keskustelua kestävämmän tulevaisuuden tarjoavista innovaatioista ja niiden mahdollistamisesta myös tänä vuonna.

Viime vuonna Baltic Sea Splash -tapahtumaan osallistunut Danske Bankin Startup-yhteistyöstä vastaava johtaja Teppo Havo on jälleen tuomassa rahoituksen näkökulmaa keskusteluun vastuullisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista liiketoiminnalle. Tänä vuonna hänet löytää Kiertomuovista uutta liiketoimintaa -teemaisesta roundtable-pöydästä. Kysyimme Tepolta mikä sai hänet lähtemään mukaan tänäkin vuonna.

Kuinka vastuullinen ja kestävä liiketoiminta näkyy Danske Bankin ja sinun yksikkösi toiminnassa?

ESG-tematiikka on tällä hetkellä eräs pankki- ja rahoitussektorin keskeisimmistä aiheista. Danske Bank on pohjoismainen edelläkävijä kestävän yritysrahoituksen kehittämisessä ja uudistamme vauhdilla myös kestävien investointituotteidemme valikoimaa. Kasvuyritysliiketoiminnassamme olemme tiukasti kiinni erityisesti impact-yrityskentän kehityksessä ja segmentin tukemisessa.

Mitä tapahtuman anti tuotti Danske Bankille ja sinun työllesi?

Erinomainen mahdollisuus saada monialaista näkemystä erilaisiin vastuullisuusteemoihin liittyen – perspektiivin laajentamista ja uusien näkökulmien avaamista myös oman liiketoiminnan näkökulmasta.

Mitä haluatte tuoda mukananne keskusteluun ja jaettavaksi tänä vuonna?

Avainroolissa lienee rahoitusmarkkinoiden ja käytännön pankkitoimintaan liittyvien kestävyysteemojen ja -vaateiden esille nosto. Kaikkien on hyvä olla tietoisia siitä, kuinka nopeasti pelikenttä on muuttumassa.

Mitä terveisiä lähettäisit tänä vuonna Baltic Sea Shuffleen osallistumista harkitseville?

Liity joukkoon ja tuo oman yrityksesi ja toimialasi näkemys keskusteluun!

Kiinnostuitko lähtemään mukaan edistämään keskustelua innovaatioiden hyödyntämisestä ilmastonmuutoksen torjunnassa ja saamaan ideoita kannattavaan mutta vastuulliseen liiketoimintaan? Ota yhteyttä projektipäällikköömme heini.heinonen@jci.fi.!
Made on
Tilda