25.10.2021 Baltic Sea Shuffle ja Itämerihaaste tekevät vaikuttavaa yhteistyötä Itämeren hyväksi

by Viestintä | Oct 25, 2021

Tänä vuonna Baltic Sea Shuffle tekee yhteistyötä Itämeren hyvinvoinnin parantamiseksi Itämerihaasteen kanssa. Itämerihaasteen vuosiseminaari järjestetäänkin ennen BSS-seminaarin roundtable-tilaisuutta Helsingin kaupungintalon aulassa ja etäyhteydellä. Tapahtuma on avoin kaikille, mutta vaatii etukäteen ilmoittautumisen.

"Itämerihaaste on verkostoaloite, joka kutsuu organisaatiot sitoutumaan Itämeren suojeluun, tekemään oman Itämeri-toimenpideohjelmansa ja alkavan toteuttaa sitä. Itämerihaasteen verkostoon on liittynyt jo 315 organisaatiota Suomesta ja muista Itämeren maista. Vaikka aloite on lähtenyt liikkeelle Turun ja Helsingin toimesta, on se olemassa erityisesti verkostonsa jäsenten ansioista ja näitä kumppaneita varten." (www.itamerihaaste.net)

***

Lue alta Itämerihaasteen tiedote tapahtumasta.

ITÄMERIHAASTEEN VUOSISEMINAARI JÄRJESTETÄÄN 18.11. KLO 9:30-14:00 HELSINGIN KAUPUNGINTALON AULASSA JA ETÄYHTEYDELLÄ.

Tiedon lisääminen Itämerestä ja sen suojelemisesta on tärkeää, jotta mm. suojelutoimenpiteet osataan kohdistaa oikein. Yksi Itämeren kasvavista ongelmista on roskaantuminen, joka on noussut esiin erityisesti koronapandemian myötä. Itämerihaaste haluaa nostaa esiin toimia, joilla tietoisuutta voidaan lisätä ja roskaantumista hillitä. Sen vuoksi tämän vuoden seminaarin teemana on ympäristökasvatus ja roskaantuminen.

Seminaarin avaa Helsingin kaupungin apulaispormestari Anni Sinnemäki. Seminaarissa kuulemme mm. Syö Itämeri puhtaaksi -haasteesta, Itämerileiristä ja poistotekstiilien kierrätyksestä.

Seminaaria voi tulla seuraamaan joko paikan päälle tai etäyhteydellä Helsinki-kanavan kautta. Tarkempi ohjelma ja linkki Helsinki-kanavalle päivittyy tänne.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Baltic Sea Shuffle tuo uusia avauksia Itämeren suojeluun

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämä Baltic Sea Shuffle -tapahtumakokonaisuus järjestetään samanaikaisesti Itämerihaasteen vuosiseminaarin kanssa Helsingin kaupungintalolla. Baltic Sea Shuffle pyrkii kasvattamaan tietoutta Itämerestäja poistamaan esteitä vastuulliselta, mutta taloudellisesti kannattavalta liiketoiminnalta. Tapahtuma koostuu roundtable-kutsuvierastilaisuudesta sekä kaikille avoimesta keynote-tilaisuudesta, jonka teemana on vastuullinen sijoittaminen.

Lue lisää tapahtumasta täältä ja ilmoittaudu kaikille avoimeen ja ilmaiseen keynote-tapahtumaan täältä.
Made on
Tilda