9.11.2021 Keynote-tapahtumassa kuullaan suuryrityksen ja startupin näkökulmia vastuullisuustyöhön ja vastuulliseen sijoittamiseen

by Laura Ruohola | Nov 9, 2021 | Uutiset | 0 comments
Mitä vastuullisesta sijoittamisesta tulee tietää? Miten startup-yritys edistää ilmastonmuutoksen torjuntaa? Kuinka suuryritys pystyy ottamaan vastuullisuuden osaksi yrityksen DNA:ta?

Tervetuloa Baltic Sea Shuffle -seminaarin keynote-tapahtumaan torstaina 18.11. klo 17.30-19.30 kuulemaan puheenvuoroja vastuullisen sijoittamisen strategioista, nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä vastuullisuustyöstä niin startupin kuin suuryrityksenkin näkökulmasta. Puhujiksi ovat vahvistuneet päivittäistavarakaupan ja palvelusektorin vastuullisuustyön konkari Lea Rankinen, pitkän linjan finanssimaailman ammattilainen ja ympäristötieteiden osaaja Sebastian Wikström sekä Mika Leskinen, yksi Suomen kokeneimmista vastuullisen sijoittamisen asiantuntijoista yli 15 vuoden kokemuksella. Lue lisää puhujista ja aiheista alta ja ilmoittaudu mukaan postauksen lopusta löytyvästä linkistä!

Miten tavallinen kuluttaja voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen sijoittamalla? Miten vastuullinen sijoittaminen on kehittynyt ja mihin se on menossa?

S-Pankin sijoittamisjohtaja Mika Leskinen oli IRRI-tutkimuksessa 2017 maailman TOP 50 ESG -vaikuttaja varainhoitajien kategoriassa. Puheenvuorossaan Mika esittelee vastuullisen sijoittamisen strategioita, miten niillä voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja mitä vastuullisessa sijoittamisessa tulee välttää. Lisäksi saamme katsauksen vastuullisen sijoittamisen kehityskaareen ja tulevaisuuden näkymiin.

Mitä vastuullisuustyö globaaleilla kuluttajamarkkinoilla pitää sisällään?

Lea Rankinen toimii Pauligin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtajana ja on ollut mukana kehittämässä ja johtamassa vastuullisuusstrategioita ja -aloitteita sekä sidosryhmäsuhteita. Hän tuo tapahtumaan suuryrityksen näkökulmaa puhumalla vastuullisuustyöstä globaaleilla kuluttajamarkkinoilla.

Miltä näyttää vaikuttavuussijoittamisen tulevaisuus startup-yrityksen näkövinkkelistä?

Sebastian Wikström luotsaa Cooler Future -startupia ja on yrittäjyyden ja startup-sijoittamisen lisäksi työskennellyt mm. FIMissä ja Nordeassa. Sebastian kertoo vaikuttamissijoittamisen nykytilasta ja tulevaisuudesta startupin näkökulmasta.

*****

Keynote-tilaisuuden aikataulu ja puhujajärjestys

Aloitus 17.30
Mika Leskinen: Vastuullisen sijoittamisen strategioita
Lea Rankinen: Vastuullisuustyö globaaleilla kuluttajamarkkinoilla – mitä se pitää sisällään?
Sebastian Wikström: Vaikuttavuussijoittamisen tulevaisuus – start-upin näkökulma
Tilaisuus päättyy 19.30

Keynote-tapahtuma järjestetään Helsinki Think Companyn tiloissa Meilahdessa osoitteessa Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki.

Tapahtuma on avoin kaikille. Lue lisää tapahtumasta täältä ja ilmoittaudu täältä.

Osallistu myös tapahtumaan Facebookissa!
Made on
Tilda