Tutustu vuoden 2022 tiimiläisiin!
Baltic Sea Shuffle -tiimi
 • Sanni Kaikkonen
  Sanni vetää tänä vuonna projektia ja on mukana kumppanitiimissä yhteistyökumppani Viking Linen yhteyshenkilönä.
  Sanni on koulutukseltaan matkailualan restonomi, mutta on toiminut yli 10 vuotta markkinointi- ja tapahtuma-alalla. Hän toimi ensin yrittäjänä ja nykyään WaveCrest Finlandin osakkaana sekä konsernin tytäryhtiön toimitusjohtajana. Vastuullinen, mutta kannattava liiketoiminta inspiroi Sannia niin töissä kuin vapaa-ajalla!
 • Hanne Sudentaival
  Hanne on insinööri, jonka sydän sykkii kestävälle kehitykselle ja vastuulliselle liiketoiminnalle. Hänen unelmanaan on jättää maailma seuraaville sukupolville hieman paremmassa kunnossa, kuin mitä sen on itse saanut. Hanne hoitaa projektin operatiivista puolta.
 • Tomi Korvela
  Tomi on mukana kumppanitiimissä hankkimassa huippuasiantuntijoita puhujiksi roundtable- ja keynote-tapahtumiin.
  Tomi on koulutukseltaan automaatiotekniikan diplomi-insinööri ja työskentelee Vaisalalla testausinsinöörinä. Luonto ja ekologinen kestävyys ovat tärkeitä arvoja Tomille ja siksi hän haluaa olla mukana edistämässä vastuullista liiketoimintaa Itämeren hyväksi.
 • Joni Justander
  Joni on kiinnostunut vastuullisen ja ympäristöä tukevasta liiketoiminnasta. Luonto on lähellä Jonin sydäntä ja niin on myös Itämeri. Joni on osana Baltic Sea Shuffle tiimiä hoitamassa projektin operatiivista puolta ja huolehtimassa tapahtuman sujuvuudesta. Joni työskentelee Wella Company:ssa tiimin vetäjänä sosiaalisen median parissa luoma vuorovaikutteisia sosiaalinen median viestintää.
 • Laura Knych
  Laura on osa Baltic Sea Shufflen viestintätiimiä. Hän on kiinnostunut vastuullisesta liiketoiminnasta ja Itämeren hyvinvoinnista.
  Laura opiskelee oikeudellisen osaamisen tradenomiksi.
 • Asta Kujala
  Asta on mukana luomassa tapahtuman sisältöä ja hankkimassa timanttista puhujakaartia osana kumppanitiimiä. Erityisen tärkeänä Itämeren tulevaisuuden suhteen hän pitää ravinnepäästöjen hallintaa ja ravinteiden kierrätystä uusien innovaatioiden kautta.
  Asta on koulutukseltaan ympäristötekniikan DI ja hän työskentelee jätevedenkäsittelyn prosessisuunnittelun parissa.
Made on
Tilda