Mitä vastuullisesta sijoittamisesta tulee tietää? Miten start-up yritys edistää ilmastonmuutoksen torjuntaa? Kuinka suuryritys pystyy ottamaan vastuullisuuden osaksi yrityksen DNA:ta?
Näihin kysymyksiin etsimme vastausta Baltic Sea Shufflen keynote-tapahtumassa, jossa kuulemme puheenvuoroja vastuullisuustyön konkareilta ja vastuullisen sijoittamisen ammattilaisilta – start-up yritykseltä sekä myös suuryrityksen näkökulmasta. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman aikataulu ja puhujajärjestys

Tilaisuus alkaa 17.30
Mika Leskinen: Vastuullisen sijoittamisen strategioita
Lea Rankinen: Vastuullisuustyö globaaleilla kuluttajamarkkinoilla – mitä se pitää sisällään?
Sebastian Wikström: Vaikuttavuussijoittamisen tulevaisuus – start-upin näkökulma
Tilaisuus päättyy 19.30

Tapahtuma järjestetään Helsinki Think Companyn tiloissa Meilahdessa osoitteessa Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki. Tila sijaitsee Terveystieteiden keskuskirjastossa (sisäänkäynnissä lukee Terkko Health Hub).


Tutustu puhujiimme
 • Sebastian Wikström
  Toimitusjohtaja, Cooler Future
  Sebastian Wikström on pitkän linjan finanssimaailman ammattilainen, joka on yhdistänyt henkilökohtaisen ympäristökiinnostuksen rahoitusalan osaamiseen. Sebastian on työskennellyt mm. FIMissä ja Nordeassa, sekä toiminut yrittäjänä ja startup-sijoittajana. Kauppatieteiden lisäksi hän on opiskellut ympäristötieteitä. Tällä hetkellä Sebastian toimii Cooler Futuren toimitusjohtajana.
 • Mika Leskinen
  Sijoitusjohtaja, S-Pankki
  Mika Leskinen on yli 15 vuoden kokemuksella yksi Suomen kokeneimmista vastuullisen sijoittamisen ammattilaisista. Mika oli IRRI-tutkimuksessa 2017 maailman TOP 50 ESG -vaikuttaja varainhoitajien kategoriassa. Mika on aktiivinen esiintyjä kotimaisissa ja kansainvälisissä vastuullisen sijoittamisen tapahtumissa. Hän on ollut mukana myös Kirkon eläkerahaston vastuullisen sijoittamisen toimikunnassa 2016–2020 sekä Finsifin hallituksen puheenjohtajana 2018. Mika on laajasti siteerattu ja lainattu mediassa ja tietokirjoissa.
 • Lea Rankinen
  Vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Paulig
  Lea Rankisella on vahva kokemus päivittäistavarakaupan ja palvelusektorin vastuullisuustyöstä. Hän on ollut mukana kehittämässä ja johtamassa vastuullisuusstrategioita ja -aloitteita sekä sidosryhmäsuhteita. Hän on myös toiminut muun muassa S-ryhmän vastuullisuusjohtajana.
Made on
Tilda