Baltic Sea Shuffle
Ideoita ja työkaluja kestävään sekä taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan ympäristön hyväksi – yhdessä!

Vuonna 2022 tapahtuma järjestetään ke 2.11. klo 12:00-15:30, paikkana Viking Line M/S Gabriella, Katajanokan satama.
Yritystoiminnan vaikutukset heijastuvat suoraan ympäristöön ja Itämeren tilaan
Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää kolmatta kertaa yritysmaailman vaikuttajille suunnatun vastuullisuustapahtuman Baltic Sea Shuffle. Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen asiantuntijoita, start-upeja sekä rahoittajia, tavoitteenaan verkostoida yrityspäättäjiä keskenään ja saada aikaan vaikuttavaa keskustelua ympäristön tilaa parantavien innovaatioiden edistämiseksi. Viime vuonna roundtable-keskustelut keräsivät paikalle 50 valikoitua yritysvaikuttajaa.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani tänä vuonna on Viking Line. Tilaisuus järjestetään 2.11. klo 12:00-15:30 M/S Gabriella-laivalla Katajanokan satamassa (HUOM: laiva ei poistu satamasta). Tilaisuus koostuu verkostoitumishenkisistä roundtable-keskusteluista maittavan buffet-lounaan merkeissä ja mielenkiintoisista keynote-puheenvuoroista. Puhujina tilaisuudessa ovat S-Pankin Chief Investment Officer Mika Leskinen, jonka aiheena on "Biodiversiteetti ja EU:n taksonomia sijoittajakenttään vaikuttavina tekijöinä" sekä Työ- ja elinkeinoministeriön neuvotteleva virkamies Petra Tarjanne. Tilaisuuden avaa Viking Linen vastuullisuuspäällikkö Dani Lindberg. Lipun hinta 25€ sisältää verkostoitumislounaan ja laadukkaan ohjelman.
BSS2022 - nähdään marraskuussa!

[ LASKURI ] (=tässä kohtaa päivyri, joka näyttää jäljellä olevan ajan tapahtuman alkuun)
Tapahtuman järjestää Keskuspuiston Nuorkauppakamari, joka on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto ja yksi pääkaupunkiseudun suurimmista nuorkauppakamareista.

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää työelämä- ja johtajuustaitojaan, vaikuttaa yhteiskuntaan ja rakentaa ammattirajat ylittäviä verkostoja.

Lue lisää Keskuspuiston toiminnasta.
Made on
Tilda