PROJEKTIT
Projektit ovat tehokas keino tutustua toisiin kamarilaisiin ja verkostoitua. Lisäksi projektitoiminnan kautta voit kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Saadaksesi eniten irti kamaritoiminnasta, suosittelemme rohkeaa heittäytymistä mukaan projektitoimintaan!
Keskuspuiston Nuorkauppakamarin tavoitteena on tehdä laadukkaita projekteja, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ja kehitämme kamarilaistemme projektinhallintataitoja. Projektisalkkumme on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää sieltä itseään kiinnostavan projektin – jos sinulla on hyvä idea projektiksi, voimmepa toteuttaa senkin!

Tavoitteemme on tehdä jäsenten näköistä toimintaa.

Jokainen voi vaikuttaa siihen, millaisia projekteja toteutamme. Kuinka isoksi oma rooli muodostuu projektissa, on kiinni omasta aktiivisuudestasi. Tarjolla on sekä projektipäällikön että projektitiimin jäsenten erilaisia rooleja. Projektista riippuen voimme esimerkiksi tarjota mahdollisuutta osallistua viestintään, myyntiin tai satojen osallistujien tilaisuuksien järjestelyihin.

Eniten oppii lähtemällä sen oman mukavuusalueensa ulkopuolelle rooleihin, joissa ei ole aiemmin päässyt toimimaan työelämässä. Kamaritoiminta tarjoaa turvallisen keinon kasvattaa oman osaamisen skaalaa!

Projektit ovatkin kamaritoiminnan suola!

Projektit ovat paras tapa saada irti kamarilaisuudesta niiden kautta syntyvien verkostojen, osaamisen karttumisen sekä onnistumisten ansiosta.
Keskuspuiston projektit 2021
Baltic Sea Splash:
Luodaan mahdollisuuksia ja poistetaan esteitä Itämerta hyödyttävästä, mutta samalla taloudellisesti kannattavasta liiketoiminnasta. Lue lisää

Enter Business Helsinki
:
Tarjotaan yrittäjyyttä pohtiville hyödyllistä tietoa yrittäjyydestä ja liiketoiminnan aloittamisesta.

Vuoden Nuorkauppakamarilainen keksintö
:
Nuorkauppakamarilaisille suunnattu kilpailu, joka järjestetään syksyisin yhteistyössä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön (SKTS) kanssa.

Joulupuu Helsinki:

Perinteinen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Lue lisää

Lasten Festarit:
Koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahdella Helsingissä. Lue lisää

Joulupuu-keräyksen kuva: Janne Pappila JTP Media
Haluatko tietää lisää projekteista?

Ota yhteyttä projektivastaavaamme:

Janita Korva
com@keskuspuisto.org

040 723 82 32

Made on
Tilda