KESKUSPUISTON NUORKAUPPAKAMARI
Keskuspuiston Nuorkauppakamari - Helsinki ry on perustettu vuonna 1986. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta sekä voittoa tavoittelematonta. Olemme osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) -verkostoa.
Nuorkauppakamari on kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Toiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta kiinnostuneille ihmisille.

Nuorkauppakamarit vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Toiminta tarjoaa hyvän mahdollisuuden laajentaa omaa verkostoaan niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Suomen Nuorkauppakamamarit ry - JCI Finland

Keskuspuiston Nuorkauppakamari on JCI Finland Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Vuonna 1957 perustettu JCI Finland toimii kaikkien maamme kamareitten kattojärjestönä.

Paikallisia kamareita Suomessa on lähes 70 ja varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostuu noin 5 000 kamarilaisen aktiivinen verkosto.

Suomessa nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen, A, B, C ja D. Keskuspuisto kuuluu alueeseen A.

Lähde: Suomen Nuorkauppakamarit, 2020

Kansainvälinen Nuorkauppakamari - JCI International

JCI on lyhenne sanoista Junior Chamber International. Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävien Eurooppa- ja maailmankokouksien lisäksi löytyy lukuisia muitakin visiitin arvoisia kokouksia, koulutuksia ja tapaamisia.

Lue lisää aiheesta: Junior Chamber International

**
Lue Keskuspuiston lyhyt historiikki täältä (PDF).
Keskuspuiston strategia laaditaan kerrallaan kolmeksi vuodeksi. Nykyinen strategiakausi on vuosille 2019-2021.
Keskuspuiston strategia, missio ja visio

Arvot:

Rohkea kokeilija. Aikaansaava tekijä. Kannustava yhteisö.

Missio:

Teemme yhdessä monipuolista toimintaa rennolla asenteella laittamalla itsemme likoon.

Visio:

Olemme ennakkoluuloton itsensä kehittämisen edelläkävijä ja näkyvä yhteiskunnallisesti vaikuttava verkosto.

Kriittiset menestystekijät

1. Helposti lähestyttävä ja luotettava kumppani:

Kehitämme yhteiskumppanitoimintaa jatkuvasti. Jäsenemme ovat aktiivisia ja osallistuvia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Meillä toimitaan avoimien ovien periaatteella ja toivotetaan kaikki tervetulleikski mukaan. Toimimme hyvässä yhteistyössä muiden kamareien kanssa.

2. Jäsenten näköistä toimintaa:

Haluamme luoda kulttuurin, jossa on hyvä tekemisen meininki, mutta rento asenne. Olemme yrittäjähenkinen ja projektiorientautunut kamari. Kamarissamme saa kuitenkin olla aktiivinen eri tavoin, eikä kaikkien tarvitse olla samanlaisia. Tuomme jäseniä esiin toiminnassamme sekä kiitämme, huomioimme ja palkitsemme tekijöitä.

3. Ylpeys jäsenyydestä:

Keskuspuisto tekee vetovoimaisista toimintaa, joka syntyy siitä, että jäsenet ovat valmiita laittamaan itsensä likoon kamarin puolesta. Hyödynnämme tulevaisuudessa paremmin jäsentemme omat verkostot ja samalla kasvatamme niitä. Työnantajatkin tunnistavat kamariharrastuksen hyödyt.

4. Rohkeita näkemyksiä:

Haluamme olla kamarimaailmassa edelläkävijä yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Haluamme herättää keskustelua ja tehdä vaikuttavia projekteja, kehittäviä koulutuksia ja tapahtumia.

Keskuspuisto on ennakkoluuloton, uudistumishaluinen haastaja sekä positiiviseen toimintaan kannustava mielipidevaikuttaja.

Made on
Tilda