Tapahtumakalenteri

Wednesday club SIIRRETTY 14.2 klo 17.30

Perinteeksi muodostunut Wednesday club hostaa tänäkin vuonna tilaisuuksia mielenkiintoisilla puhujavierailla. Tule paikalle kuuntelemaan ja verkostoitumaan samalla yli pk-seudun kamarirajojen.


Helmikuun clubissa meillä on puhujana Katariina Aho, LUVBYn perustaja. LUVBYn missio on tarjota naisille maailman parhaimpia sukkahousuja. Tuoreen yrityksen matka on ollut jo menestyksekäs, sillä suosio on ollut valtava. Katariina osallistui viime vuonna myös Suomen Leijonanluolaan saaden sijoittajan yritystoiminnalleen. Wednesday clubissa Katariina tulee puhumaan yrittäjyysmatkastaan, Leijonanluolaan osallistumisesta ja yrittäjän mindsetistä.

📍: MOW, Pieni Roobertinkatu 9
📅: 14.2 klo 17.30 (minglaus) ja virallinen osuus alkaa klo 18. Päivän siirron takia pidetään tapahtuma tiiviimpänä. Virallinen osuus loppuu viimeistään 19.15, jonka jälkeen voi vielä jäädä verkostoitumaan.
Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ
HUOM! Tapahtumassa ei ole tarjoilua.
Kenelle: Tervetuloa kaikki pk-seudun kamarilaiset + ei kamarilainen avec myös tervetullut

Vuoden ensimmäisen Wednesday clubin järjestää Keskuspuisto. Järjestämisvuoro kiertää pääkaupunkiseudun kamareiden kesken ja Wednesday Club kokoontuu aina kuun ensimmäinen tai toinen keskiviikko. Tapahtuma on avoin kaikille pk-seudun nuorkauppakamarilaisille.
Koulutukset
Made on
Tilda