Tapahtumakalenteri

Lajikokeilu: irlantilainen tanssi 6.6.

Tervetuloa tutustumaan irlantilaisen tanssin maailmaan Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämän lajikokeilun kautta. Irlantilaisen tanssin teki maailmalla tunnetuksi Riverdance-show, joka vuodesta 1994 lähtien on inspiroinut monia lajin pariin. Toisin kuin muissa tanssilajeissa, perinteisessä irlantilaisessa tanssissa käsiä ei liikuteta lainkaan, jolloin tarkka jalkatyöskentely korostuu.

Tunnilla pääset koittamaan tanssin perusliikkeitä mukaansa tempaavan irlantilaisen musiikin tahdittamana. Tunnille tarvitset juomapullon ja vaatteet joissa on mukava liikkua. Jalassa riittää sukat tai halutessaan tossut tai tanssilenkkarit.

Aika: 6.6.2022 klo 18-19.30
Paikka: Helsingin Tanssikeskus, Sturenkatu 27, Helsinki (Vallila)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Lajikokeilu_irlantilainen_tanssi_7375
Ilmoittaudu viimeistään 2.6.

Muuta tietoa:
- Tunti on tarkoitettu nuorkauppakamaritoiminnassa mukana oleville.
- Toteutuakseen tunnille tarvitaan vähintään 5 ilmoittautunutta, tunnin maksimi 15 hlö.
- Salimaksu 60 €, jaetaan ilmoittautuneiden kesken. Sitoudut siis maksamaan osasi salimaksusta ilmoittautuessa (suuruus 4-12 €)

Opettajana toimii Keskuspuiston Nuorkauppakamarin jäsen ja intohimoinen irlantilaisen tanssin harrastaja Laura Merisaari. Kun Laura vuonna 2012 kokeili irlantilaista tanssia ensimmäisen kerran, vei se hänet saman tien mukanaan. Lauraa kiehtoi lajin kurinalaisuus ja mahdollisuus ylittää itsensä jokaisessa treenissä. 

Laura on kerännyt oppeja lajiin ulkomailta asti ja menestynyt myös kilpailuissa (Pohjoismaiden mestaruus 2015 ja 2. sija Manner-Euroopassa 2016). Vuodesta 2018 Laura on opettanut irlantilaista tanssia Suomessa ja tällä hetkellä pyörittää Irlantilaisen tanssin koulua Helsingissä.
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda