Tapahtumakalenteri

Alanvaihto- ja epätyypillinen urapolku - tilaisuus 21.11.

Koetko olevasi urasi risteyskohdassa? Oletko suunnitellut alanvaihtoa tai koet olevasi “urajumissa”? Kaipaatko muutosta työhösi, mutta pelkäät sen olevan myöhäistä?

Osana Keskuspuiston nuorkauppakamarin mentorointiprojektia järjestämme kaikille avoimen Alanvaihto- ja epätyypillinen urapolku -tapahtuman, jossa kuulemme kokemusasiantuntijoilta vinkkejä näihin teemoihin.

Kristina Juuso, Alanvaihtajat -podcastin perustaja ja urajumien avaaja, herättelee sinut tarkastelemaan omaa urapolkuasi nykyistä monipuolisemmin ja laajemmin. Kuulet valaisevia alanvaihtotarinoita ja saat käyttöösi alanvaihtajien parhaat vinkit auttamaan sinua eteenpäin.

Lisäksi kuulemme tänä vuonna 10-vuotistaivaltaan juhlivan AAMU Suomen lasten syöpäsäätiön asiamiehen Laura Paasion tarinan siitä, miten hän päätyi finanssimaailmasta perustamaan säätiön lasten syöpätutkimuksen hyväksi.

Lue lisää puhujistamme:
Kristina Juuso on generalisti/di/esihenkilö/opiskelija/tilaus-toimitusketjun ammattilainen/urajumissa olevien coach sekä paljon muuta. Hän perusti Alanvaihtajat -podcastin alkuvuonna 2023, koska halusi saada ja välittää vertaistukea sekä vinkkejä alanvaihtoon.

Laura Paasio on pitkänmatkan finanssialan ammattilainen, joka on ollut mukana monissa alan järjestelyissä, nyt katse alaan hallitusvinkkelistä. Perustanut lasten syöpätutkimusta rahoittavan säätiön (www.aamusaatio.fi) ja on toiminut sen asiamiehenä perustamisesta lähtien. Diplomi-insinööritausta ja elämän kestänyt kiinnostus tieteeseen ja teknologiaan on ohjannut tekemistä nyt myös puhtaan siirtymän hankkeiden pariin.

Mitä: Alanvaihto- ja epätyypillinen urapolku -tilaisuus

Milloin: 21.11. Klo 18, kesto 1,5h. Huom. Mentorointiohjelman osallistujat! Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan vapaamuotoisesti omista mentorointikokemuksista tai urapolkuajatuksista.

Missä: Teamtailorin toimisto, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Ilmoittautuminen: Lyyti -linkki
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda