Tapahtumakalenteri

Työkaluja projektinhallintaan 19.4.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja mitä parempi dokumentointi, sen paremmat opit. Mitä tarkemmin projekti määritetään ja suunnitellaan, sen parempi mahdollisuus se on saada onnistumaan. Mitä huolellisemmin projektin vaiheista ja lopputuloksesta tehdään muistiinpanoja, sitä paremmin sen oppeja voidaan hyödyntää jatkossa. Millaisia työkaluja projektinhallintaan voi käyttää? Tule poimimaan vinkit oman kamarisi projektitoimintaan!

Koulutus järjestetään tiistaina 19.4. klo 18.00-20.00 (kesto noin 2h).

Koulutuksessa perehdytään konkreettisesti seuraaviin perinteisen projektinhallinnan työkaluihin:

  • Projektikuvaus
  • Projektisuunnitelma
  • Riskimalli
  • Viestintäsuunnitelma
  • Projektin seuranta
  • Projektin loppuraportti

Koulutuksesta saat inspiraatiota oman kamarisi tai työpaikkasi projektinhallinnan kehittämiseen sekä vinkkejä projektipäällikkönä toimimiseen. Koulutus sopii siis kaikille nuorkauppakamarilaisille, jotka toimivat tai haluavat toimia projektijohtamisen parissa.

Koulutus järjestetään Oodissa ja mukaan mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa.

Kouluttajana toimi Keskuspuiston PRES Tuulia Kuusinen, joka omana COM-vuotenaan uudisti Keskuspuiston projektityökalut vastaamaan paremmin työelämästä tuttuja projektinhallintatyökaluja. Hän kirjoitti projektipäällikköoppaan ja sparraa vieläkin projektipäälliköitä. Tuulia on jo useamman vuoden johtanut onnistuneesti projekteja niin nuorkauppakamarissa kuin työelämässäkin, joten hän todella tietää mistä puhuu.
Koulutukset
Made on
Tilda