Tapahtumakalenteri

JCI Facilitator - virallinen JCI-koulutus 10.-11.2.

Tervetuloa oppimaan fasilitoinnin salat JCI:n Advanced Courses -kategoriaan kuuluvan Facilitator-koulutuksen avulla

Facilitator-koulutus luo ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa osallistujat vaikuttavat omaan oppimiseensa tutkimalla ja kokeilemalla erilaisia fasilitointimalleja. Koulutus alkaa interaktiivisella esittelyllä perustekniikoista, joita tarvitaan oppimisen helpottamiseksi erilaisissa yhteyksissä. Osallistujat tutkivat myös tehokkaan fasilitoinnin parhaita käytäntöjä ja lopuksi kaikilla on mahdollisuus harjoitella kurssin aikana opittuja taitoja.

Kouluttajana toimii Keskuspuiston Nuorkauppakamarin Laura Merisaari ja apukouluttajana JCI Unitedin Laura Pihala.

Aika: 10.-11.2.2024 (la 10.2. klo 10.00-18.00 ja su 11.2. klo 10.00-14.00)
Paikka: Takkatie 1, 00370 Helsinki (Fellowmind Finland Oy:n toimisto) Tarkemmat saapumisohjeet löytyvät alta.

Ilmoittautuminen: koulutukseen ilmoittaudutaan Lyyti-linkin kautta. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille Suomen nuorkauppakamarin jäsenille ja koejäsenille.

HUOM. Virallisen osallistumissuorituksen saadakseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan koulutukseen myös jvc.jci.cc-sivun kautta. Tätä varten tarvitset itsellesi tunnukset tälle sivulle. Linkki tähän ilmoittautumiseen lähetetään osallistujille lähempänä.

SAAPUMISOHJEET

Fellowmindin Helsingin toimisto sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Saapuminen onnistuu joko julkisilla tai omalla autolla. Pitäjänmäen juna-asema (Lähijuna A) on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja lähin bussipysäkki on H1523 (Takkatie 1).

Toimiston takana on Fellowmindin oma maksuton pysäköintialue, johon voi pysäköidä vapaasti mihin paikalle tahansa. Pysäköintialueelle käännytään Hiilloskujan kautta oikealla olevasta portista. Portti on yleensä viikonloppuisin lukittuna, joten ilmoitathan etukäteen, mikäli haluat tulla autolla, jotta osaamme varautua.
Kiinteistöön pääsee sisälle sekä Takkatien pääovesta että pysäköintialueen puoleisesta takaovesta. Ovet ovat kuitenkin lukittuja, joten jos emme ole teitä vastassa, voitte soittaa osallistujille ilmoitettavaan numeroon.
Koulutukset
Made on
Tilda