Tapahtumakalenteri

PRES coctails 18.1

Tervetuloa uuden kamarivuoden perinteiseen avajaistapahtumaan, puheenjohtajan PRES Cocktailsille, to 18.1. klo 17:30 alkaen! Virallinen osuus alkaa viimeistään klo 18. Paikkana on Vltava ravintolan Havel-kabinetti, heti rautatieaseman vieressä (osoite Elielinaukio 2).

Tule mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja kamariystäviä sekä kuulemaan, mitä Keskuspuiston vuosi 2024 tuo tullessaan! Hienosta nimestä huolimatta kyseessä on rento tilaisuus. Mikäli tilaisuuden pitopaikka edellyttää tarkempaa pukukoodia, tämäkin ilmoitetaan heti, kun paikka on valittu.

Tapahtuman kesto on noin 3 tuntia tai oman aikataulun mukaan. Tapahtuma on avoin Keskuspuiston jäsenille, koejäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille (kutsu ei tällä kertaa ole avec). Tapahtuma on kohderyhmälle maksuton, mutta koska tila on rajallinen, edellyttää ilmoittautumista ennakkoon Lyytin kautta TÄSTÄ

Kamari tarjoaa PRES Cocktails-hengessä alkumaljan ja enemmän juotavaa ja syötävää kaipaavat voivat tilata baarista oman maun mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa, toivottavasti nähdään sankoin joukoin 18.1!
Keskuspuiston omat Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda