Tapahtumakalenteri

Pannaan KePu-olutta - koejäsentapahtuma @ Brewniverse

Hei sinä koejäsen, haluaisitko päästä kokeilemaan, miten olutta valmistetaan? Tervetuloa panemaan olutta yhteistyökumppanimme Brewniversen tiloihin keskiviikkona 6.4. klo 17.30 alkaen senaattorimme ja olutmestarimme Juha Sinisalon johdolla.  


Oluen teko on aikaa vievää puuhaa, jonka vuoksi tapahtuma kestää 3 tuntia (kokonaisuudessaan valmistusprosessi vie n. 6 tuntia). Voit olla paikalla koko oluentekoajan tai vain osan ajasta aikataulujesi mukaan. Mukaan voit osallistua ilman mitään kokemusta tai vaikka et edes pitäisi oluesta - kurssin voi ottaa myös yleissivistyksenä.

Tällä kertaa oluttyyliksi valikoitui hapanolut sour. Oluen maustamisen yksityiskohdista sovitaan yhteisesti osallistujien kesken. Sourin maustamiseen käytetään usein marjoja, hedelmiä ja muita makuja. Oluen valmistus ei varsinaisesti ole sotkuista puuhaa, mutta ilmassa saattaa olla pölyä ja höyryä, joten ei kannata pukea ykkösiä ylleen.

Oluen keittopäivän jälkeen annetaan hiivan tehdä taikojaan ainakin pari viikkoa. Sillä välin pääset mukaan halutessasi myös suunnittelemaan DP Emilian kanssa oluen brändäystä nimestä etikettiin. 

Tapahtuma on tarkoitettu Keskuspuiston koejäsenille. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa, joten varmista paikkasi nyt: https://www.lyyti.in/Pannaan_KePuolutta__koejasentapahtuma_8253

Jos joudut perumaan osallistumisesi, olethan yhteydessä LOM Anskuun (0400507231 tai lom@keskuspuisto.org).
Keskuspuiston omat Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda