Tapahtumakalenteri

SNKK Puhekoulutus 1.2. klo 17.30-20.00

Harjoitus tekee mestarin – myös puhetaidoissa! Puhetaidot ja esiintyminen ovat meille jokaiselle tärkeitä taitoja niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin, ne ovat nimittäin keino tuoda oma mielipide esiin ja vaikuttaa muihin. Järjestämme nyt SNKK:n kanssa yhteisen puhekoulutuksen, johon sisältyy käytännön harjoitukset. Koulutus on myös loistava mahdollisuus valmistautua kamarin omaa puhekilpailua varten. Koko koulutus järjestetään Haaga Lämpiön tiloissa eli alkuun katsomme yhdessä Teams-koulutuksen, jonka jälkeen lähdemme harjoittelemaan juuri opittua.

Puhekoulutusosuus striimataan Lahdesta Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Lahden nuorkauppakamarin senaattori Jussi Ahonen. Koulutusosuus sisältää tietoa puhekilpailun säännöistä ja saat vinkkejä puheen rakentamiseen. Koulutusosuuden kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen lähdemme harjoittelemaan livenä puheen pitämistä. Pääset kokeilemaan käytännössä miltä tuntuu valmistella ja pitää lyhyt puhe. Käytännön treeneissä meitä valmentaa Keskuspuiston Anna-Mari Sookari.

Koulutuksen tiedot:
Paikka: Haaga Lämpiö, Tähtihuone 3. Näyttelijäntie 14, 00400 Helsinki.
Ajankohta: 1.2.2024 klo 17.30-20.00
Yhteinen puhekoulutusosuus Teamsin kautta kello 17.30
- Kouluttaja Jussi Ahonen, senaattori #78897, Lahden Nkk
- Koulutuksen kesto noin 45 min
Puhetreenit paikan päällä kello 18.15-20.00. Harjoittelemme yhdessä puheen valmistamista ja pitämistä sekä valmistaudumme puhekilpailuun.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset Lyytin kautta täältä
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1.2024.
Koulutukset
Made on
Tilda