Tapahtumakalenteri

Rakentavan vuorovaikutuksen koulutusohjelma 3/3

Me halutaan olla hyviä johtajia, mutta vuorovaikutustilanteet ovat välillä tosi vaikeita. Tämä valmennusohjelma auttaa.

Oikeasti.

Tarjolla olevassa valmennusohjelmassa sitoudut kolmeen lähikertaan, sekä tekemään niiden välissä tehtäviä yhdessä ja yksin. Koulutuksen vetää Keskuspuiston Nuorkauppakamarin Miika Karppinen. Kokenut ja pidetty puhuja, jolle nämä aiheet ovat lähellä sydäntä. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hänen sanoin: "Kuten kaikki tärkeä, tää ei tuu olemaan mikään käsienheiluttelu-läpihuutojuttu vaan vaatii aikaa ja panostusta."

Päivämäärät:
16.3. klo 17.30 - 20.00
30.3. klo 17.30 - 20.00
13.4. klo 17.30 - 20.00
Paikka: Innovation Home, Kallio (Toinen linja 14)
Ilmoittautuminen Lyytissä:  https://www.lyyti.in/Rakentavan_vuorovaikutuksen_koulutusohjelma_4985

Lue Miikan ajatukset aiheesta:
"Kaikki johtaminen on ihmistyötä. Siksi on tärkeää ymmärtää seuraava:
Kaikki mitä me koskaan tehdään kumpuaa aina meidän tarpeista. Ja ei mitään nyökyttelyä nyt, että joojoo, maslowin tarvehierarkiasta puhuttiin lukiossa, vaan ihan oikeasti. Se mitä juuri nyt ajattelet ja tunnet on ilmentymä jostakin tarpeestasi, joka on juuri nyt elossa. Myönteiset tunteet kertovat, että joku tarpeesi on täyttynyt, epämiellyttävät taas että joku tarpeesi on punaisella.

Sama juttu pätee jokaiseen ihmiseen, jonka ikinä tapaat. Kun ymmärrät tämän syvällisesti, sinulla on avaimet jokaiseen ihmiseen maan päällä. Mikään solvaus ei silloin tunnu sulle syytökseltä tai kritiikiltä. Ratkot konfliktit vaivattomasti. Pärjäät luontevasti neuvotteluissa. Myynnistä tulee helppoa. Vaikeissa keskusteluissa olet kuin kotonasi.

Tämä ei ole helppoa, mutta se on tärkeää.

NVC parantaa jokaista ihmissuhdettasi, niin kollegojen, yhteistyökumppaneiden kuin elämäsi kaikista tärkeimpien ihmistenkin kanssa.

Siksi tähän valmennusohjelmaan kannattaa lähteä mukaan."

Osa koulutuskerroista taltioidaan joko valokuvin tai videolla. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja muista varata aikaa tälle koulutukselle.
Koulutukset
Made on
Tilda