Tapahtumakalenteri

Pk-seudun START-koulutus & koejäsenilta 16.2.

Pk-seudun nuorkauppakamarit JCI Keskuspuisto, JCI Helsinki, JCI Espoo, JCI Havis Amanda, JCI Metropol ja JCI Cosmopolis järjestävät START-koulutuksen ja yhteisen koejäsenillan to 16.2. Helsingin keskustassa MOWin tiloissa (Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki). Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua koejäseniin myös oman kamarisi ulkopuolelta!

Mikäli paikkoja riittää, tapahtuman verkostoitumisosuus on avoin myös uusille nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille, ketkä eivät vielä ole virallisesti koejäseniä. Levitä siis sanaa toiminnasta kiinnostuneelle ystävällesi, mikäli hän on alle 39-vuotias! HUOM: Start-koulutuksen osuus on avoin vain hyväksytyille koejäsenille.

AIKATAULU:

17:00 Saapuminen & verkostoitumista
17:30 Pk-seudun nuorkauppakamareiden lyhyet esittelyt ja START-koulutus (virallinen koejäsenkriteeri, ei pakollinen Startin jo suorittaneille)
18:30 Koejäsenilta, verkostoitumista ja toisiin tutustumista yli kamarirajojen
20:00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittaudu mukaan Lyytin kautta viimeistään 9.2. https://public.production.lyyti.com/…/osBxAVuQzDg87cLf3c8nXZ

Tapahtuman vetäjinä ja yhteyshenkilöinä toimivat kamareiden DP:t eli valmistautuvat puheenjohtajat Suvi Lehtonen (JCI Espoo), Sanni Kaikkonen (JCI Keskuspuisto), Anna Taivela (JCI Helsinki), Daisy Kangas (JCI Havis Amanda) ja Aleksi Harlin (JCI Metropol) sekä JCI Cosmopoliksen puheenjohtaja PRES Heidi Lehto. Tervetuloa mukaan starttaamaan huikea kamarivuosi!
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda