Tapahtumakalenteri

Strategia! -koulutuksen haku

Strategia! -koulutuksen haku Keskuspuiston kiintiöön

Mikä on Strategia!?
Strategia!-koulutus on Nuorkauppakamareiden vuosittain järjestämä koulutusviikonloppu, jonka keskiössä on strategia ja strategiatyö.
Strategia!-viikonloppu on intensiivinen koulutuspläjäys, jonka työstäminen aloitetaan paneutumalla ennakkotehtäviin. Osallistujat jaetaan tiimeihin, jotka työskentelevät järjestävän kamarin antamien ennakkomateriaalien ja tiimikouluttajien kouluttaminen osioiden mukaisesti. Jokainen tiimi luo tämän pohjalta oman strategian. Lopputuloksena järjestävällä kamarilla on useampi strategiaehdotus, joista he sitten kamarin strategiatyöryhmässä viimeistelevät oman strategiansa.
Jokainen ennakkotehtävistä suoriutunut ja viikonlopun koulutuksiin osallistunut strategisti saa mainetta ja kunniaa, kun hänelle juhlallisin menoin (luultavimmin etanamaililla) toimitetaan digitaalinen osallistumismerkki koulutuksen suorittamisesta. Jokaisella Strategia!-koulutusviikonloppuun osallistuvalla henkilöllä on koulutuksen jälkeen valmiudet luoda strategiaa omalle kamarille, yritykselle tai yhteisölle. Vaarana on intoutua strategiasta niin paljon, että löytää itsensä kouluttamasta seuraavana vuonna. Näitäkin on historiaan muutamia mahtunut.
Koska nuorkauppakamaritoiminta ei ole niin vakavaa ja kyseessä on intensiivinen koulutus, viikonloppuun kuuluu asianmukaisesti pieni twisti ja heittäytymistä on luvassa. JCI Farmi-teema sisältää leikkimielistä kilpailua sekä farmille sopivaa asukokonaisuutta. Tiimien muodostamisen vaiheessa kuulette tästä lisää.
Normaalista kokous-/koulutusviikonlopusta poiketen, puvut ja korkkarit saa jättää kotiin huilaamaan, niitä ei tällä reissulla tarvita. Se mitä laukkuun pakataan, on enemmänkin avointa mieltä, strategista ajattelua, heittäytymiskykyä ja niitä kuuluisia verkostoitumistaitoja!
Tuu siis ehdottomasti mukaan vuoden huikeimpaan viikonloppuun! Tämä on yksi parhaimpia koulutuksia, johon voit kamaritoiminnan aikana osallistua.
Keskuspuisto on varannut 2 kiintiöpaikkaa koulutukseen. Tällä hakulomakkeella voit ilmoittautua kiintiöpaikan hakijaksi. Se tarkoittaa sitä, että Keskuspuisto maksaa sinun koulutusmaksun. Maaliskuun kokouksessa Keskuspuiston hallitus valitsee 2 osallistujaa, joille kustannetaan tämä koulutus.
Keskuspuiston kiintiöpaikkojen hakuaika on 7.-29.2.2024. Ilmoittaudu hakijaksi Lyytipalvelun kautta.
16.3. alkaen paikat ovat vapaasti varattavissa yli kamarirajojen, jolloin kuka tahansa strategiatyöstä kiinnostunut voi itselleen paikan viikonloppuun lunastaa. Vapaiden paikkojen rekisteröinti umpeutuu 31.3., jonka jälkeen pääsemmekin hyvin pian strategiatyön kimppuun.
Keskuspuisto tukee kahta hallituksen valitsemaa osallistujaa koko koulutusmaksun verran. Koulutusmaksu on 295 euroa ja sisältää rekisteröintimaksun, perjantain tulojuhlan, lauantain lounaan, lauantain välipalan ja kahvipassin, iltagaalan sekä majoituksen kolmen hengen huoneessa.
MITÄ: Strategia! -koulutus
MISSÄ: Nivalassa, paikka tarkentuu myöhemmin
MILLOIN: Strategia! -koulutus järjestetään 3.-5.5.2024. Keskuspuiston hakuaika on 7.-29.2.2024
KENELLE: Kaikille Keskuspuiston jäsenille ja koejäsenille
HAE MUKAAN: TÄSTÄ
Koulutukset Keskuspuiston omat
Made on
Tilda