Tapahtumakalenteri

Ruskapäivä Kuusijärvellä 16.10.

Ulkoilu, uiminen ja savusaunan tuoksu kutsuvat Vantaan Kuusijärvelle sunnuntaina 16.10. Lähde mukaan nauttimaan syksyn väriloistosta ja hyvästä seurasta!

Luvassa on ulkoilua, makkaran paistoa nuotiolla sekä saunomista ja uintia.
Mukaan tarvitset lämpimät ulkoiluvaatteet, vesipullon ja evästä nuotiolle halutessasi. Tarjolla on (ensisijaisesti keskuspuistolaisille) makkaraa grillatavaksi sekä kevyttä oloa Olvin sponsoroiman vissypullon muodossa. Jos haluat saunaan, ota mukaan myös pyyhe ja uikkarit + muut hygieniatarpeet. Pyyhkeitä ja uima-asuja voi myös vuokrata paikan päältä.

Savusaunan kertamaksu on 13 € ja sähkösaunan kertamaksu 6,50 €. Pienet savusaunat ovat avoinna klo 13 alkaen ja iso rantasavusauna klo 14. Saunoihin ei tarvitse eikä voi tehdä etukäteisvarauksia.

Saapuminen: paikalle pääsee sekä bussilla että autolla. Osoite: Kuusijärventie 3, Vantaa. Tavataan cafe Kuusijärven edessä klo 13 ja lähdetään siitä yhdessä ulkoilemaan.

Tapahtumassa on myös mitä mainion tilaisuus keskuspuistolaisille hypätä pöydälle eli asettautua ehdolle virkaan ensi vuoden hallitukseen.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille nuorkauppakamarilaisille. Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan 13.10. mennessä täältä: https://www.lyyti.fi/…/Puheenjohtajan_syyspaivat…
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda