Tapahtumakalenteri

Lajikokeilu: twerk tanssitunti 21.5.

Tule mukaan kokeilemaan twerkkausta joukkoon iloiseen 21.5. klo 13-14. Tunnilla on avoin taso, et siis tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi. Paikkoja on rajallisesti, joten kannattaa heti varmistaa, että yksi niistä on sinun!

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavaatteet ja avoimen mielen. Twerkkauksen maailmaan meidät johdattaa liikunnanohjaaja, tanssinopettaja Aino Ryynänen. 

Missä: Wellness & Dance Aino Studio
Milloin: 21.5. klo 13-14.
Osallistumismaksu: Tilaustunnin hinta on 130 e, joka jaetaan osallistujien kesken. Vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkeä, jolloin tunnin hinta/per hlö on enimmillään 13 euroa. Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla lupaat maksaa osallistumismaksun heti, kun hinta on selvillä. Tunnin organisoija Heidi Siltanen lähettää kaikille MobilePay-maksupyynnöt, kun ilmoittautuminen on päättynyt. Jos estyt osallistumasta, voit myydä paikkasi jollekin toiselle. 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille nuorkauppakamarilaisille. Mukaan voit pyytää myös vaikka kaverin tai kumppanin. Pyydä häntä kuitenkin ilmoittautumaan erikseen.

Ilmoittaudu mukaan tunnille täältä: https://www.lyyti.in/Lajikokeilu_Twerktanssitunti_3863

Kurkkaa tunnin opettajan terveiset täältä: https://www.facebook.com/1122933529/videos/3154489838203107/
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda