Ajankohtaista

Mikko Manninen Keskuspuiston Nuorkauppakamarista senaattoriksi #78900

Nuorkauppakamariyhteisö sai uuden senaattorin Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vaalikokouksessa Helsingissä lauantaina.

Mikko Manninen liittyi Keskuspuiston Nuorkauppakamariin vuonna 2014.


Puheenjohtajuuden ja kamarin hallitusvirkojen lisäksi hän on palvellut jäsenistöä Keskusliitossa Suomen Nuorkauppakamareiden talousjohtajana, kehitysjohtaja vastuualueena yhteiskuntavaikuttaminen sekä kansallisena päällikkönä. JC-uransa varrella hän on osallistunut yli 30 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.


Mikko tekee töitä kamarin eteen aina positiivisesti, pyyteettömästi ja tunteja laskematta, ei kuitenkaan itseään korostaen vaan ensisijaisesti tuoden muiden osaamista esille ja toisia tukien. Hänet tunnetaan inspiroivana puhujana ja JC:nä, joka aina tekee kaiken minkä lupaa. Hän on hyvin arvostettu ja pidetty nuorkauppakamarilainen, joka on vuosien varrella toiminut monen nuorkauppakamarilaisen tukena ja luottopakkina.


Puheenjohtajuuden ja kamarin hallitusvirkojen lisäksi hän on palvellut jäsenistöä Keskusliitossa Suomen Nuorkauppakamareiden talousjohtajana, kehitysjohtaja vastuualueena yhteiskuntavaikuttaminen sekä kansallisena päällikkönä.


JC-uransa varrella hän on osallistunut yli 30 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Mikko tekee töitä kamarin eteen aina positiivisesti, pyyteettömästi ja tunteja laskematta, ei kuitenkaan itseään korostaen vaan ensisijaisesti tuoden muiden osaamista esille ja toisia tukien. Hänet tunnetaan inspiroivana puhujana ja JC:nä, joka aina tekee kaiken minkä lupaa. Hän on hyvin arvostettu ja pidetty nuorkauppakamarilainen, joka on vuosien varrella toiminut monen nuorkauppakamarilaisen tukena ja luottopakkina.


Suomen Nuorkauppakamarit onnittelee lämpimästi uutta senaattoria.


Teksti lainattu Suomen Nuorkauppakamareiden Facebook-sivulta.

Made on
Tilda