Tapahtumakalenteri

Johdatus enneagramiin (online) ja coachaus 7.6.

Pidetty enneagram-matkamme saa jatkoa! Enneagram on itsetutkimuksen työkalu, joka perustuu erilaisten persoonallisuustyyppien tapaan tulkita maailmaa ja toimia erilaisissa tilanteissa.

INTROLUENTO VERKOSSA
Verkkoluentona tapahtuva introluento enneagrammiin otetaan uudestaan ja jo mukana olleet voi myös hypätä kyytiin, sillä viimeksi aika loppui kesken hyvän keskustelun ansiosta.
Verkkoluento pidetään 7.6.2022 klo 18:00 - 20:30. Ilmoittautumalla tästä saat osallistumislinkin ennen tapahtumaa: https://forms.gle/bKb3vKAr8uoL7tXP9

HENKILÖKOHTAINEN COACHAUS
Verkkoluennon jälkeen seuraavaksi on tarjolla noin 20 ensimmäiselle 1-1,5 tunnin henkilökohtainen coaching- ja tyypityssessio. Tämän session tavoitteena on varmistaa enneagram-tyyppisi ja alatyyppisi, niin kutsuttu vaistotyyppisi. Tämä on tärkeä vaihe itsetuntemuksen matkallasi ja auttaa sinut kunnolla alkuun enneagrammin kanssa. Session hinta on 70€/hlö (sis. Alv, normaalisti 161€). Jos haluat jo ennen sessiota tietää lisää itsestäsi, ole yhteydessä kouluttaja Markku Salmiseen etukäteen. Saat alennuskoodin erinomaiseen Chestnut Paes Sullivan Enneagram -testiin, joka auttaa sinut alkuun ja jonka tuloksia käymme sitten yhdessä läpi.
Coaching-sessioiden jälkeen pidämme osallistujien yhteisen ryhmäsession, jossa pääsemme tarkemmin syventymään muiden ymmärtämiseen ja enneagrammin hyödyntämiseen elämän eri osa-alueilla mm. fasilitoitujen keskustelujen kautta. Mukaan pääsee henkilökohtaisen ajan varanneet ilmaiseksi.

KOULUTTAJASTA
Kouluttajana toimii pian enneagram-coachiksi valmistuva Keskuspuiston koejäsen Markku Salminen, joka on työelämässä mm. vetänyt erilaisia yritysten kehitys- ja muutoshankkeita. Hän havahtui itsensä tuntemisen tärkeyteen johtajuudessa ja johtoryhmätyöskentelyssä ja löysi enneagrammista välineen kohti aitoa kasvua ja henkilökohtaista muutosta.
Keskuspuiston omat
Made on
Tilda