Ajankohtaista

Tule mukaan Keskuspuiston toimintaan!

Haluatko verkostoitua monipuolitse ylitse ammattialojen? Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja oppia uutta? Haluatko liittyä mukaan aktiiviseen ja innovatiiviseen joukkoon sekä saada elinaikaisia ystäviä? Haluatko edetä työelämässä tai kehittyä johtamisessa? Kiinnostaako sinua kansainvälisyys?


Mikäli vastasit KYLLÄ yhteenkin seuraavista asioista ja olet alle 40-vuotias, sinun kannattaa tutustua, mitä kaikkea kiinnostavaa toimintaa nuorkauppakamaritoiminta voisi tarjota juuri sinulle!


Keskuspuiston Nuorkauppakamari on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kamareista. Tähän porukkaan on helppo tulla mukaan laajentamaan omia verkostojaan.


Jokaisella meistä on omat syynsä olla mukana nuorkauppakamarissa. Keskuspuiston Nuorkauppakamissa voit esimerkiksi:  • Osallistua kiinnostaviin koulutuksiin. Aiheet voivat liittyä esimerkiksi yrittäjyyteen, johtamiseen, viestintään tai vastuullisuuteen.
  • Verkostoitua lävitse ammattialojen. Täällä samaan porukkaan mahtuu niin kauppatieteilija tai humanisti kuin yrittäjä, insinööri tai sote-alan ammattilainenkin.
  • Kansainvälistyä. Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa.
  • Saada kokemusta hallitustyöskentelystä. Kokemusta voit hankkia niin paikallisesta kamaritoiminnasta kuin alueellisista ja kansallisista rooleistakin.
  • Parantaa maailmaa. Järjestämme vuosittain projekteja, joiden kautta vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti. Esimerkiksi vähävaraisten perheiden tueksi perustettu Joulupuu-keräys on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin aloittama. Baltic Sea Splash -projektissa tuomme taas esille Itämeren suojeluun liittyviä teemoja.
  • Saada johtamiskokemuksia – myös niitä ensimmäisiä. Voit esimerkiksi hakea projektipäälliköksi tai tiiminvetäjäksi kamarisi toiminnassa. Nuorkauppakamaristä löytyy myös oma johtajuusakatemia.
  • Haastaa itseäsi esiintyjänä. Kamarissa voit osallistua esimerkiksi puhekilpailuun tai kehittää debatointitaitojasi.
  • Nauttia viihdyttävistä kokemuksista. Olemme vierailleet mm. televisio-ohjelmien yleisössä sekä lähteneet purjehtimaan yhdessä.
  • Osallistua seminaareihin. Viikonlopputapahtumissa pääset verkostoitumaan muiden kamarien jäsenten kanssa, kuulemaan kiinnostavia keynote-puheenvuoroja sekä osallistumaan upeaan iltagaalaan.
  • Hankkia uusia ystäviä. Varsinkin, jos muutat toiselta paikkakunnalta pääkaupunkiseudulle, nuorkauppakamari tarjoaa sinulle luonnollisen tavan tutustua uusiin ihmisiin. Täällä luodaan ystävyyssuhteita, jotka jatkuvat kamarivuosien jälkeenkin

Uuden kamarilaisen ura alkaa koejäsenyydellä. Koejäsenyys tarjoaa mahdollisuuden tutustua Keskuspuiston nuorkauppakamarin toimintaan  ennen varsinaista jäsenyyttä.


Toimintaamme voit tutustua myös somekanavissamme, mm. Instagramissa ja Facebookissa.


Lue lisää verkkosivuiltamme, kuinka pääset mukaan aktiiviseen joukkoomme!


Nuorkauppakamari on maailmanlaajuinen 200 000 aktiivisen nuoren aikuisen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Toiminta poliittisesti sitoutumatonta sekä voittoa tavoittelematonta.
Made on
Tilda