Ajankohtaista

Vauhdikas startti Keskuspuiston vuodelle 2022!

Keskuspuiston vuosi 2022 on alkanut tuttuun tapaan vauhdilla. Hallitus ja -tiimit ovat ideoineet paljon kaikkea hauskaa, uutta ja erilaista tälle vuodelle. Viime vuosilta tuttu #vauhtikiihtyy-teema tulee jatkumaan ja toiminta näin ollen pysymään aktiivisena kaikilla lohkosektoreilla. Sen lisäksi kehittämispuolella tullaan keskittymään toiminnan läpinäkyvyyteen ja yhteistyöhön, sidosryhmäyhteistyön kehittämiseen, viestintään ja verkostoitumiseen. 

Koronatilanne laittoi suunnitelmat uusiksi
Joulukuussa näytti vielä siltä, että pääsemme aloittamaan lennokkaasti cocktail-tilaisuuksilla ja lajikokeiluilla vuoden, mutta tammikuussa koronatilanteen pahentuminen iskikin kovaa silmille ja toiminnan suunnitelmat menivätkin uusiksi koko kevään osalta. Osa tapahtumista muutettiin Teamsiin, mutta suuri osa siirrettiin eteenpäin, koska todellista Teams-väsymystä on itse kullakin tässä vaiheessa jo havaittavissa.

Hallitusretriitissä iloittiin yhdessä tekemisestä
Keskuspuiston tyylille uskollisesti maahan ei jääty makaamaan eikä korona pysäyttänyt, vaan lohkot uudelleen suunnittelivat tekemiset ja siirsivät tapahtumia tulevaisuuteen - järjestetään sitten entistä isommin ja paremmin! Hallitus kokoontui viettämään tammikuun lopussa niin sanottua hallitusretriittiä, eli suunnitteluviikonloppua yhdessä Kirkkonummelle ja viimeistään silloin huomattiin jälleen kerran, kuinka aktiivinen ja aikaansaava kamari meillä onkaan, täynnä upeita ja aktiivisia tekijöitä. Vaikka alkuvuoden suunnitelmat menivätkin siis uusiksi ja monta tapahtumaa jouduttiin perumaan, paljon tulee tapahtumaan kevään aikana ja se jos mikä on hienoa. 

Keväällä siis todella tapahtuu!

Tammikuu
Tammikuussa vuosi alkoi koulutuksilla ja tiimihauilla. Koronasta huolimatta tiimihakujen aktiivisuus yllätti positiivisesti ja nyt meillä onkin aivan mahtava määrä tekijöitä mahdollistamassa aktiivisuus sekä keväällä, että syksyllä. Lohkot ovat suunnitelleet vuotta ja nyt onkin aika alkaa laittaa päivämääriä kalenteriin - vuosikello tullaan julkaisemaan jäsenistölle pian! 

Helmikuu
Keskuspuiston vuoden virallinen startti tulee olemaan Seurasaaressa järjestettävä ulkopiknik lauantaina 12.2. Sinne ovat tervetulleita kaikki keskuspuistolaiset koejäsenistä senaattoreihin. Sen lisäksi luvassa on jälleen monipuolisia ja inspiroivia, jäsenistön toiveisiin pohjautuvia koulutuksia ja webinaareja ja heti kun koronarajoitukset hellittävät, alkaa hupitiimi järjestää toinen toistaan hauskempia tapahtumia, odottakaa vaan mitä on luvassa! Kansainvälisyyskentällä on myös kova suunnittelu käynnissä, jotta päästäisi pitkästä aikaa kuulemaan Twinning-kamareidemme kuulumisisa. Tämän lisäksi tulossa on Keskuspuiston vuosikokous 24.2. sekä kaikkien jännittämä puhekilpailu, joka tänä vuonna tullaan mahdollisesti järjestämään aivan omana spektaakkelinaan. 

Maaliskuu
Monen keskuspuistolaisen nokka suuntaa maaliskuussa kohti aluevuosikokousta Espoon Korpilammelle, mikäli koronatilanne kokoontumisen sallii. Sen lisäksi vuorossa on jälleen paljon koulutuksia, hauskoja tapahtumia, projektitoimintaa ja kansainvälisyyteen kurkkailuja. Tarkempaa infoa ensi kuun tapahtumista tullaan julkaisemaan aivan pian! 

Huhti-kesäkuu
Toivomme, että tässä vaiheessa vuotta koronatilanne on rauhoittunut entisestään ja voimme alkaa kokoontua ex tempore -lounaille, viettämään vaikka torstai-Kalle -iltoja tai näkemään viime vuoden tyyliin super suosituilla puistopiknikeillä. Laadukkaat koulutukset jatkuvat ja projektitoimintakin on kuumimmillaan, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain hauskaa tekemistä ja uusien asioiden oppimista viimeistään tässä vaiheessa!Made on
Tilda