Tapahtumakalenteri

Esiintymisvalmennus: Pecha Kucha 29.5. klo 17.30

Tilaisuus toteutetaan workshop hengessä eli otathan oman läppärin mukaan. Tilaisuuden aluksi kerrotaan lyhyesti kamarin debattiklubista ja syksyn debattikilpailusta, joihin innokkaimmat voivat illan siivittämällä rohkeudella lähteä mukaan kehittämään puhetaitoja vieläkin nextimmälle levelille. Lisäksi ennen oman pecha kuchan laatimista kerrataan puheen pitämisen ydinkohdat. Sen jälkeen pääsette itse laatimaan oman puheen, joka esitetään lopuksi ryhmälle.
Kouluttajina ja palautteen antajina toimivat Keskuspuiston jäsenet Anna Coulthard ja Maija Salminen.
*Luethan alta ohjeet ennakkovalmistautumiseen.

Mikä on pecha kucha?
Pecha kucha on kamaripiireissä tunnettu hauska ja tehokas esitystekniikka ja samalla puheharjoitus. Pecha Kuchaa käytetään silloin, kun halutaan pitää esitys lyhyenä, kiinnostustaso korkealla sekä mieleenpainuvana kuvien avulla. Tässä menetelmässä kukin esiintyjä valitsee ennalta 9 diakuvaa, liittää ne powerpoint-pohjalle ja ajastaa jokaisen kuvan esitysajaksi 20 sekuntia.

Pecha kucha illassa on loistava tilaisuus päästä matalalla kynnyksellä harjoittelemaan puheen pitämistä pecha kucha tekniikalla. Aihekin on helppo eli SINÄ itse. Ilta on siis samaan aikaan verkostoitumista ja esiintymisen harjoittelua, joten tule sellaisena kuin olet ja heittäydy pecha kucha tunnelmaa. Tästä illasta tulee hauska!

HUOM! Mukaan mahtuu 14 nopeinta. Osallistuminen edellyttää oman pecha kucha esityksen laatimista ja esittämistä tilaisuudessa (lue ohjeet alta). Oman puhe-esityksen jälkeen on halutessaan mahdollista saada palautetta.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ
📅 MILLOIN: 29.5.2024 klo 17.30-20.00
📍 MISSÄ: Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 3. Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Tilaisuus on maksuton ja suunnattu Keskuspuiston kamarilaisille.


Ohjeet ennakkovalmistautumiseen:

* Laadi itsestäsi puhe-esityksen pohja Power pointille, joka sisältää 9 kuvaa. Kukin kuva näkyy esityksessä 20 sekuntia. Muuten puhe suunnitellaa ja kuvat ajastetaan vaihtumaan automaattisesti itse tilaisuudessa.
*Esityksessä kerrot itsestäsi hauskasti ja mieleenpainuvasti kuvien avulla. Esitys ei sisällä tekstiä, vain kuvia. Voit tietysti itse käyttää esityksen tukena tukisanalappua.
Keskuspuiston omat Koulutukset Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda