Keskuspuiston Nuorkauppakamari on ollut kansainvälisesti aktiivinen läpi historiansa, ja vuosi 2020 ei ollut tästä poikkeus haastavasta tilanteesta huolimatta. Keskuspuiston Nuorkauppakamari edisti jäsentensä kansainvälisyyttä ruokkimalla innostusta ja tarjoamalla ajantasaista tietoa kansainvälisistä tapahtumista. Tavoitteena 2020 oli tehdä kansainväliset mahdollisuudet tunnetuksi järjestämällä erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, sekä jakamalla tietoa kansainvälisyysoppaan muodossa. Lisäksi tavoitteena oli pitää yllä ja kehittää suhteita olemassa oleviin ystävyyskamareihin (Twinning-toiminta).
Kansainvälisyys polkaistiin käyntiin heti tammikuussa, kun Keskuspuiston Nuorkauppakamarin idean pohjalta rakennettiin A-alueen yhteinen Kansainvälisyysilta Helsingissä Ravintola Oivassa. Ilta keräsi yli 30 osallistujaa Lappeenrannasta ja Turusta asti. Illan aikana useat kamarilaiset kertoivat kokemuksistaan kansainvälisyyspuolella mm. kv-kokouksista, kv-koulutuksista, European Know How Transferista, Twinningistä ym.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjesti vuoden aikana myös kaksi kansainvälisyyteen liittyvää online-koulutusta yhdessä Aurajoen ja Vihdin kamareiden kanssa: Work and Business abroad ja Storytelling in Business. Nämä keräsivät yhteensä yli 70 osallistujaa useasta Euroopan eri maasta.
Twinning on ollut tärkeä osa Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaa jo vuodesta 2011, ja Twinning-viikonloppu ystävyyskamareiden kanssa onkin järjestetty systemaattisesti siitä lähtien. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin kanssa Multi-Twinning toiminnassa aktiivisesti ovat JCI Kennemerland Hollannista, JCI Brügge Belgiasta, sekä vuonna 2019 mukaan tullut JCI Béziers Ranskasta. Vuoden tärkein kansainvälinen projekti Keskuspuistossa oli touko-kesäkuussa järjestetty Twinning-online projekti, joka tehtiinkin yhteistyössä Twinnig-kamareiden kanssa. Tämä oli erityisen tärkeä projekti juuri vuonna 2020, sillä koronasta johtuen perinteistä Twinning-viikonloppua ei päästy järjestämään.
Twinning online -projektin tavoitteena hauskanpidon, sekä verkostoitumisen ohella oli vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan suunnittelemalla pienissä kansainvälisissä tiimeissä uusia toimintatapoja ja ideoita, joita voisi hyödyntää koronapandemian aikana ja sen jälkeen. Projektin aikana myös kartoitettiin koronatilannetta eri maissa: mitä haasteita juuri sillä hetkellä, mitä mahdollisuuksia ja mitä ideoita paikallisesti on jo syntynyt. Keskuspuiston Nuorkauppakamari jakoi Twinning Online-projektin konseptin ja best practice -neuvoja myös kansallisesti Meriitissä lyhyellä artikkelilla sekä Eurooppa-kokouksessa Twinning & Greed -tapahtumassa 15 min esityksellä.