Tapahtumakalenteri

Johtajuusafterit 11.5. - Virheet ja niistä oppiminen

Tervetuloa sparraamaan johtajuudesta!

Johtajuusafterit on uusi toistuva afterwork-kokonaisuus pk-seudulla, jonne jokainen nuorkauppakamarilainen voi tulla jakamaan kokemuksiaan johtajuuteen liittyen. Jokaiselle afterworkille annetaan oma teema ja niitä fasilitoi Keskuspuiston puheenjohtaja Tuulia Kuusinen. 
 
Mikäli sinulla on henkilökohtaista kokemusta ja omia kokemuksia sekä ajatuksia annettavaksi afterworkin aiheesta, tervetuloa mukaan jakamaan se muille johtajuudesta kiinnostuneille. Osallistujilta odotetaan aktiivista osallistumista keskusteluun ja omien henkilökohtaisten kokemusten ja vinkkien jakamista, jotta afterworkeilta voidaan aina lähteä jotain uutta oppineena. 

Afterworkien ideana on toimia sparriverkostona kaikille niille nuorkauppakamarilaisille, jotka tavoittelevat työurallaan johtaja-positiota, haluavat kehittyä nykyisessä vastuullisessa roolissaan tai jakaa vuosien saatossa kerääntyneitä johtajuusoppejaan muille asiasta kiinnostuneille. 

Afterworkien osallistujamäärä on rajattu, jotta keskustelu pysyy hedelmällisenä ja kaikki pääsevät tasapuolisesti jakamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan. 

Toukokuun ensimmäisten afterworkien teema on niinkin hedelmällinen kuin "virheet ja niistä oppiminen johtajana". Omat kokemuksensa aiheesta tulee antamaan muun muassa Linnanmäen talousjohtaja Mikko Manninen, joka kertoo millaisia virheitä hän on itse tehnyt, nähnyt muiden johtajien tekevän ja kuinka niistä opitaan.

Afterit järjestetään keskiviikkona 11.5. klo 17.30-20.00 Helsingin keskustassa. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu kesäkuun aftereille puhumaan työuupumuksesta alaisella tai johtajalla itsellään! Lue lisää
Koulutukset
Made on
Tilda