Tapahtumakalenteri

Pitovoimaa ja pysyvyyttä organisaatioon arjen turbulenssissa 16.9.

Henkilöstön pysyvyys on organisaatioille tällä hetkellä iso haaste. Organisaation pitovoima on yksi merkittävimmistä kilpailuvalteista kiivailla henkilöstömarkkinoilla. Mikä ihmeen pitovoima? Entä mitä itsensä johtamisella on tekemistä pitovoiman kanssa? Miten luon itsensä johtamisen taitojen kautta vaikuttavaa johtamis- ja organisaatiokulttuuria olinpa kollega, tiimin veturi tai organisaation johtaja?

Tule pohtimaan johtamiskulttuurin ja pitovoiman suhdetta itsensä johtamiseen aamukahvin ääressä perjantaina 16.9.2022 Love it Valmennuksen valmentajien Nooran & Emilian johdolla. Webinaarissa nähdään!

Missä: Teams (saat linkin vahvistusviestissä)
Milloin: 16.9. klo 8:15-9:00
Ilmoittautuminen: linkki tulossa pian

Love it Valmennus on aitoja tuloksia rakastava valmennusyritys.
Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön joukkojen johtaja, joka vahvalla kokemuksellaan ja luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.
Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.
Koulutukset
Made on
Tilda