Tapahtumakalenteri

Strategia!-koulutus

Haluatko oppia strategista ajattelua, jota voit hyödyntää niin nuorkauppakamaritoiminnassa kuin työelämässäkin? Strategia! -koulutus järjestetään 13.-15.5. Raahessa ja kullakin kamarilla on kaksi paikkaa koulutukseen. Keskuspuisto tukee kahta osallistujaa taloudellisesti hyvittämällä suurimman osan koulutuksen hinnasta takaisin.

Voit lukea lisää koulutuksesta täältä:  sekä ilmoittautumislinkistä (mutta älä ilmoittaudu ennen kuin sinut on valittu koulutukseen): 

Voit hakea Keskuspuiston paikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen marjut.jalkanen@jci.fi sunnuntaihin 27.3. klo 23.59 mennessä. Kerro hakemuksessasi, miksi haluat osallistua koulutukseen, millä tavalla se voisi hyödyttää sinua niin työelämässä kuin kamaritoiminnassa.

Mikäli koulutukseen jää kamarikiintiöiden jälkeen paikkoja yli, ne vapautetaan kaikille kamarilaisille. Kiintiöpaikkoja täytetään 31.3. asti eli sen jälkeen on tietoa, jos paikkoja on vielä muillekin vapaana. Keskuspuisto tukee taloudellisesti vain omien kiintiöpaikkojensa osallistujia. 
Koulutukset
Made on
Tilda