Tapahtumakalenteri

D-Aluevuosikokous 22.-23.3. Kajaani

D-alueen vuosikokous 22.-23.3. on Kajahdus-kevätakatemia. Järjestäjänä Kajaanin nuorkauppakamari.

"Akatemian nimi Kajahdus kuvaa valon kajastusta, Kajaanin sopivan kajahtanutta menoa sekä ajatusta “Kainuusta kajahtaa”, eli kun jotain tehdään, niin koko Suomi kuulee siitä. Kajahduksen teemoja ovat kestävä kehitys ja vastuullisuus akatemiamallilla. Tavoitteemme on, että Kajahdus on maailman vastuullisin nuorkauppakamari-koulutusviikonloppu.

Perinteisen yleisen koulutusohjelman ja key note -puheenvuorojen sijaan Kajahduksessa osallistutaan pienryhmäakatemioihin, joihin ilmoittaudutaan rekisteröinnin yhteydessä. Tavoitteena on mahdollistaa eri aiheisiin syventyminen, verkostoituminen akatemioiden sisällä sekä JCI-koulutusosaamisen esiintuominen. Halutessasi voit myös valita Yllätysakatemian, johon voit osallistua aikataulujesi puitteissa.

Akatemioiden lisäksi viikonlopun aikana luvassa on muun muassa kainutlaatuinen tulojuhla, alue D:n puhekilpailu ja upea gaalailta. Kajahduksessa kaikki tehdään Kajaanin Nuorkauppakamarin tyyliin: isosti, vaikuttavasti, vastuullisesti, koulutussisältö edellä ja kainuulaisen kajahtaneella meiningillä!

Kajahdus ei ole vain yksi viikonloppu, vaan se levittäytyy pidemmälle ajalle. Ennen akatemiaa järjestämme vastuullisen tapahtumajärjestämisen koulutuksen sekä Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustarjottimen mukaisia koulutuksia hybriditoteutuksin." Kajaanin Nkk.

D-Aluevuosikokous järjestetään Kajaanissa 22.-23.3.2024. Tapahtuma on avoin kaikille Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenille, koejäsenille, kunniajäsenille, senaattoreille ja Finland Foundation -lahjoittajille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: TÄÄLTÄ
Aluekokoukset
Made on
Tilda