Tapahtumakalenteri

Johtajuusafterit 22.6. - Burnout

Tervetuloa sparraamaan johtajuudesta!

Johtajuusafterit on uusi toistuva afterwork-kokonaisuus pk-seudulla, jonne jokainen nuorkauppakamarilainen voi tulla jakamaan kokemuksiaan johtajuuteen liittyen. Jokaiselle afterworkille annetaan oma teema ja niitä fasilitoi Keskuspuiston puheenjohtaja Tuulia Kuusinen.

Mikäli sinulla on henkilökohtaista kokemusta ja omia kokemuksia sekä ajatuksia annettavaksi afterworkin aiheesta, tervetuloa mukaan jakamaan se muille johtajuudesta kiinnostuneille. Osallistujilta odotetaan aktiivista osallistumista keskusteluun ja omien henkilökohtaisten kokemusten ja vinkkien jakamista, jotta afterworkeilta voidaan aina lähteä jotain uutta oppineena.

Afterworkien ideana on toimia sparriverkostona kaikille niille nuorkauppakamarilaisille, jotka tavoittelevat työurallaan johtaja-positiota, haluavat kehittyä nykyisessä vastuullisessa roolissaan tai jakaa vuosien saatossa kerääntyneitä johtajuusoppejaan muille asiasta kiinnostuneille.

Afterworkien osallistujamäärä on rajattu, jotta keskustelu pysyy hedelmällisenä ja kaikki pääsevät tasapuolisesti jakamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan.

Kesäkuun aftereiden aihe on työuupumus - johtajalla ja johdettavalla

Aiheesta tulee omat kokemuksensa jakamaan Jonna Engblom (Manager, Team Lead, SOK)

Afterit järjestetään keskiviikkona 22.6. klo 17.30-20.00 Helsingin keskustassa, Esplanadin puistossa.

ILMOITTAUTUMINEN
Koulutukset
Made on
Tilda