Tapahtumakalenteri

CV:n ja hakemuksen viilaus -workshop

Miten kiinnittää rekrytoijan huomio hakupapereilla? Kuinka tiivistää olennainen tieto CV:seen ja hakemukseen? Miten tuoda kirjallisesti esiin omat saavutukset, motivaatio ja vahvuudet?
Jos pohdit yllä olevia kysymyksiä, tämä workshop on sinua varten! Tässä workshopissa pääset laittamaan CV:si ja hakemuksesi kuntoon työnhakua varten sekä sparrailemaan aiheesta muun ryhmän kanssa. 

Tapahtuman alussa on lyhyt keynote-puheenvuoro Pauliina Pietilältä. Pauliinalla on yli 10 vuoden kattava HR työkokemus. Uransa aikana Pauliina on toiminut erilaisissa HR tehtävissä sekä yrityksissä. Näiden kautta hän on saanut hyvän näkemyksen rekrytointiin. Tällä hetkellä Pauliina toimii Global Bluella HR Business Partnerina vastaten sekä pohjoistamaista että Baltian maista.

Aika: 12.4.2022, klo 17.45-20:00
Paikka: Metropolian Myyrmäen kampus, Leiritie 1 
Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/BA8cPc6z0s 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille nuorkauppakamarilaisille.

Huomaa, että koulutuksen minimiosallistujamäärä on 6 henkeä, jotta koulutus toteutuu. Muistathan perua ilmoittautumisesi lähettämällä sähköpostia laura.merisaari@jci.fi, jos et pääsekään osallistumaan koulutukseen. Samasta osoitteesta myös lisätietoa.
Workshopin järjestää Keskuspuiston Työnhakusparraajat -projekti.
Työnhakusparraajat on Keskuspuiston ohjelma, jossa pääset hiomaan työnhakutaitojasi pienryhmässä muiden työnhakijoiden kanssa. Ohjelma sisältää kuusi käytännönläheistä workshopia, verkostoitumista sekä päivittäistä vertaistukea työnhakuun.
Koulutukset
Made on
Tilda