Tapahtumakalenteri

KePu Sail 16.-17.9.2023

Perinteikäs ja suuren suosion saavuttanut KePu Sail tulee taas, joten lähdetään yhdessä seilaamaan la-su 16.-17.9. viikonloppuna. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta tällä kertaa olisi tarkoitus kokeilla vähän urheilullisempaa suoritusta eli voi olla, että päädymme muualle kuin Helsingin edustalle. Tarkennetaan tätä vielä osallistujaporukan mukaan, joten ilmoittauduthan heti mukaan niin pääset WA ryhmään reissua suunnittelemaan. :)

Köydet irtoavat näillä näkymin Koivusaaren Pursiseuralta/Jätkäsaaresta la 16.9. klo 10, joten tulethan paikalle jo viimeistään 9.30. Palaamme takaisin satamaan sunnuntaina iltapäivällä/illansuussa (aikataulu tarkentuu kelin mukaan). Yöpyminen ja illallistaminen tapahtuu veneissä ja saunaankin on todennäköisesti mahdollisuus. Tarkemmat saapumisohjeet ja reissun yksityiskohdat välitetään osallistujille.

Kipparin virkaa toimittavat viime vuodestakin tutut kepulaiset Ilkka Kauhanen, Markku Salminen sekä Helsingin kamarin lainaus Wilhelm Schevelew. Tapahtumaa ja ruokatilauksia koordinoi PRES Emilia, jolle voi esittää myös kysymyksiä reissuun liittyen.

Osallistumismaksu on n. 40€/osallistuja (sisältäen ruuat, skumpan, satama- ja (sauna)maksun sekä veneen polttoainekulut). Hinta tarkentuu ruokakulujen yms. mukaan ja laskutetaan mobilepaylla osallistujilta.

KePu Sailiin ovat tervetulleita kaikki koejäsenistä senaattoreihin ja mukaan voi ottaa myös kaverin tai puolison.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Hiiohoi ja let's go!
Vapaa-ajan tapahtumat Keskuspuiston omat
Made on
Tilda