Tapahtumakalenteri

Kepu x Agria hyväntekeväisyys koirakävely 25.5. klo 12

Tule kävelemään hyvän asian puolesta!

Agria Koirakävely on hyväntekeväisyystapahtuma koira-avusteisen työn hyväksi. Osallistuminen on ilmaista, ja jokaisesta osallistuvasta koirasta Agria lahjoittaa 1 euron Suomen Pelastuskoiraliitolle. Huomaathan, että vain ilmoittautumissivun kautta rekisteröityneet osallistujat lasketaan mukaan lahjoituspottiin. Voit lukea lisää Agrian hyväntekeväisyystapahtumasta täältä. Muista käydä ilmoittamassa koirasi mukaan linkin kautta, jotta osallistuminen rekisteröidään lahjoitussummaan.

Kepu osallistuu kävelyyn, ja voit tulla mukaan koiran kanssa tai ilman. Kävelemme reitin Arabianrannasta Vanhankaupungin koskelle ja takaisin. Voimme myös puolimatkassa pysähtyä piknik-kaffeille koskipuistoon. Lenkki starttaa Arabian kauppakeskuksen edestä klo 12. Paikalle pääsee hyvin sekä julkisille (bussit ja ratikat nro 6 ja 8). Auton saa parkkiin Arabian ostoskeskukselle.

MITÄ: koko perheen ulkoilutapahtuma. Voit osallistua joko koiran kanssa tai ilman. Lemmikilliset, ilmoitathan koirasi itse mukaan hyväntekeväisyyskävelylle yllä olevan Agrian linkin kautta. Vain rekisteröityneet koirat kerryttävät hyväntekeväisyyskassaa.
MISSÄ: Arabianrannan lenkki lauantaina 25.5 klo 12. Huonon sään sattuessa tapahtuma voidaan siirtää sunnuntaille 26.5. Mikäli tähän päädytään, tästä infotaan erikseen.
MUUTA HUOMIOITAVAA: ota mukaan säänkestävä varustus. Halutessasi voit ottaa mukaan termarikahvit ja piknik evästä itsellesi. Jokainen huolehtii omat eväänsä, mikäli sellaisia haluaa nauttia.
Liity mukaan tapahtuman whatsapp ryhmään. Tapahtuma ei vaadi muuta ilmoittautumista.


Mikäli osallistut koirasi kanssa, huomioithan seuraavat seikat:
  • Koirasi tulee tulla toimeen muiden koirien kanssa. Mikäli lemmikkisi on pelokas tai aggressiivinen, ethän tuo sitä tapahtumaan.
  • Mikäli sinulla on narttukoira, ethän tuo sitä tapahtumaan kiima-aikana. Jätäthän kotiin myös lemmikin, joka on sairas tai toipilas.
  • Huolehdithan koirasi jätökset asianmukaisesti roskiin.

Mikäli tulet paikalle lapsien kanssa, käythän jo ennen tapahtumaa läpi hyvät tavat eläinten kanssa toimimiseen. Kunnioita aina omistajan toiveita. Mikäli koira ei tule toimeen lasten kanssa, pidetään koiraan tarvittava etäisyys.
Vapaa-ajan tapahtumat Keskuspuiston omat
Made on
Tilda