Ajankohtaista

Keskuspuisto juhli 36-vuotista taivaltaan

Keskuspuiston Nuorkauppakamari täytti jälleen vuosia ja perinteiseen tapaan jäsenistön voimin sitä keräännyttiin juhlistamaan. Juhlat järjestettiin tänä vuonna kotoisalla synttäriteemalla, jonka tuttuja elementtejä muun muassa kortit, kakut kynttilöineen ja runsaat tarjoilut koristeineen olivat - skumppaa unohtamatta.

Raskaiden ja Teamsin täyteisten koronavuosien jälkeen jäsenistön toiveena on ollut lisätä kohtaamisten määrää - nähdä livenä niin koulutuksissa mutta osallistua myös useisiin rennompiinkin tapahtumiin. Keskuspuiston toiminnassa yksi tärkeimmistä arvoista on järjestää jäsenistön näköistä toimintaa, eli kysyä ja pyytää palautetta ja tehdä toimenpiteitä, järjestää tapahtumia ja luoda tekemisen sekä oppimisen paikkoja palautteen perusteella.  

"Jokaisesta Keskuspuiston tapahtumasta lähtee aina yhtä ihmeissään, inspiroituneena ja energisenä kotiin - oli se sitten laadukas koulutus, projektikokous tai rennot afterit. Olen todella ylpeä ja iloinen koko meidän jengistä ja siitä mitä tämä porukka saa aikaan.", iloitsee puheenjohtaja Tuulia.

Alla jäsenistön onnitteluja 36v Keskuspuistolle:

  • "36 vuotta parasta kamaritoimintaa tapana ja vauhti vaan kiihtyy, ylpeä meidän kamarista. "

  • "Maailman paras kamari, keep on going!"

  • "Mahtava tunnelma, tässä porukassa viihtyy, hyvää synttäriä Keskuspuisto!"

  • "On ilo ja kunnia olla mukana näin hienossa porukassa, kiitos!"

  • "Kiitos kaikille huikeille Keskuspuiston tyypeille näistä ikimuistoisista kokemuksista!"

  • "Kiitos Keskuspuisto kauikesta mitä oon saanut oppia ja ketä oon saanut tavata. Keskuspusito ja sen ihanat tyypit best!"

  • "Minun KePu-muistoni ovat muodostuneet siitä lähtien kun senaattorina tulin mukaan matkalaukussani kaikki Hki-Itäväylän Nkk aikaiset hienot projekti-, yhteistyö-, JC-, Pres, alue- ja lukuisat muut virka kokemukset. Haluan erityisesti muistaa miten suurella avosylillä KePun ihmiset ottivat minut vastaan. Kiitos!"

Syntymäpäiville verkoistoiduttiin, jaettiin parhaita kamarimuistoja, keskusteltiin sinisen värisestä skumpasta ja naurettiin vedet silmissä. Suurin osa osallistujista löysi itsensä laulamasta karaokea vielä illan pikkutunneilla.

"Keskuspuistolainen rohkea kokeilija ja aikaasaava tekijä tarvitsee vähän rennompaakin menoa ja meininkiä - näillä energioilla jaksaa taas oppia, kehittyä ja vaikuttaa ainakin siihen asti, kunnes Keskuspuiston vappuriennot kutsuvat.", toteaa Anna-Mari pilke silmäkulmassa.


Mukaan Keskuspuiston toimintaan?  Lue lisää ja täytä hakemus, valmistautuva puheenjohtajamme Emilia on sinuun yhteydessä!Made on
Tilda