Tapahtumakalenteri

Psykologisen kasvun työkalupakki

Johtaja ilman itsetuntemusta on yhtä suorituskykyinen ja terve kuin auto, joka on jumiutunut ajamaan pienimmillä vaihteillaan ja tarpeettoman korkeilla kierroksilla rasittuneesti hetkestä toiseen. Tästä seuraa ennen pitkää ylirasitusta sekä johtajalle itselleen, että hänen organisaatiolleen.

Johtaja, joka tuntee itsensä, ymmärtää itsetuntemuksen kehittämisen oleva elämän halki jatkuva prosessi ja elinehto laadukkaalle johtamiselle, on kykeneväinen luomaan ja ajamaan eteenpäin merkittävää edistystä virtaavasti, itsen sekä koko työyhteisön hyvinvoinnin näkökulmasta kestävin keinoin.

Tässä koulutuksessa osallistujille tarjotaan väkevä, konkreettinen työkalupakki oman johtajuuden kehittämiseen tutustuttamalla psykologisen kasvun metodeihin ja antamalla työkaluja itsetutkiskelun jalon taidon harjoittamiseen osana oman johtajuutensa kehittämistä ja henkilökohtaista kasvua. 
Koulutuksen fokus on alusta loppuun siinä, mikä toimii nykymaailman johtamistilanteissa ja liike-elämässä. Läpi koulutuksen osallistujia oivallutetaan ja haastetaan ajattelemaan käsiteltäviä teemoja suhteessa itseen ja omaan johtajuuteen. 
Koulutuksen vetää Läpimurtoakatemian perustaja, psykologi ja läpimurtovalmentaja Iiro Korhonen, jolla on tuhansien tuntien kokemus psykologisesta valmennustyöstä ja kyltymätön intohimo inhimilliseen kasvuun. Nykyisin hän valmentaa kasvunnälkäisiä johtajia ja yrittäjiä eteenpäin omalla kasvupolullaan.

MIKSI
Jos tahdot olla erinomainen johtaja, sinulle ei erikseen tarvitse kertoa, miten keskeisessä asemassa johtajan oma kasvu ja itsensä kehittäminen ovat vaikuttavassa ja laadukkaassa johtamistyössä. Tiedät, miten tärkeään on tehdä tasonnostoja ja olet valmis tekemään töitä näiden saavuttamiseksi. Tiedät, että jos laiminlyöt omaa kasvuasi, rajoittaa se kykyäsi mahdollistaa kasvua työyhteisöllesi ja organisaatiollesi. 
Tämä koulutus tarjoaa sinulle ajatuksia ja työkaluja, joita voit soveltaa välittömästi edistääksesi kasvuasi niin ihmisenä kuin johtajanakin. Mikäli siirrät murto-osankin luennon sisällöstä käytäntöön, voi hyvin olla, että tämän mahdollistavat muutokset saattavat osoittautua käänteentekeviksi.

KENELLE 
Kaikille johtajille ja tuleville johtajille, jotka ovat tosissaan kasvunsa suhteen ja tahtovat tehdä tasonnostoja omassa ajattelussaan ja kehittää itseään ja johtajuuttaan. Heille, joille ei riitä pelkkä selviytyminen nykytyöelämässä vaatimuksineen, heille jotka uskaltavat odottaa itseltään enemmän, heille jotka ovat valmiita näyttämään suuntaa, aidosti johtamaan, seuraamisen sijaan!

MISSÄ JA MILLOIN
Koulutus järjestetään ke 25.1.2023 klo 18-20 MOWilla (Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki) hybridinä. Tämä Helsingin nuorkauppakamarin koulutus on avoin kaikille A-alueen kamarilaisille.
Ilmoittaudu mukaan nyt: https://forms.office.com/e/Eu5Eemxzt4
Koulutukset
Made on
Tilda