Tapahtumakalenteri

Aamiaistilaisuus: Ismit tulevat ja menevät, johtamisosaaminen säilyy – mitä taitoja huomisen johtajalta edelleen vaaditaan?


Tervetuloa aamiaistilaisuuteen yhteistyökumppanimme Azetsin tiloihin tiistaina 14.6. klo 8-9.30. Tilaisuuden teemana on huomisen johtajuustaidot ja aiheeseen meidät johdattaa Azetsin johtava konsultti Virpi Hämäläinen.

Hyvän johtajan ominaisuudet ovat kiinnostaneet meitä iät ja ajat, jo Machiavellin ajoista lähtien. Jos keskittyy seuraamaan vain pinnalla olevia trendejä, moni johtaja saattaa ajautua täydentämään omaa työkalupakkiaan varsin lyhytjänteisesti sen enempää pohtimatta, mistä uudet johtamisismit kulloinkin kumpuavat ja mikä niissä on oleellista.

Aamiaistilaisuudessa pureudumme johtamisosaamisen kovaan ytimeen pintaa syvemmälle, johtamisen muoti-ilmiöiden taakse. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisiin taitoihin panostaminen kannattaa, jotta pärjäät niin tämän päivän aallonharjalla kuin huomisen muuttuvissa johtamistilanteissa.

Tilaisuuden ohjelma:
8:00 Tilaisuus alkaa aamiaistarjoilulla
8:30 Virpi Hämäläinen: Ismit tulevat ja menevät, johtamisosaaminen säilyy" – mitä taitoja huomisen johtajalta edelleen vaaditaan?"
9:30 Tilaisuus päättyy

Puhujan esittely:
Virpi Hämäläinen, TkT, FM
Johtava konsultti, Azets Insight Oy

Virpi vetää Azetsilla johdon konsultointi- ja valmennusliiketoimintaa ja toimii asiantuntijana johtamisen kehittämiseen liittyvissä asiakasprojekteissa. Virpillä on pitkä kokemus liiketoiminnan, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisestä eri toimialoilta. Hän on työskennellyt urallaan aiheen parissa monissa eri rooleissa, mm. liiketoiminnan vetovastuissa, kehitysjohtajana, johdon konsulttina ja tutkijana. Hän on ollut mukana kirjoittamassa useita strategisen johtamisen aihepiiriin liittyviä kirjoja, kuten Digiajan strategia (Alma Talent, 2016), Esimies strategiavaikuttajana (WSOYPro, 2010) ja Strategiaviestintä (Infor, 2004).

Ilmoittaudu aamiaistilaisuuteen 7.6. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/Aamiaistilaisuus_Ismit_tulevat_ja_menevat_johtamisosaaminen_sailyy__mita_taitoja_huomisen_johtajalta_edelleen_vaaditaan_3220

Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda