Tapahtumakalenteri

Keskuspuisto goes TV-show 29.2. klo 17.30

🔥 Yellow Film & Tv kutsuu sinut Joonas Nordmanin Grillikausi ohjelman yleisöön! 🔥 Tervetuloa siis mukaan ohjelman kuvauksiin seuraamaan kuinka Joonas ja muut julkisuudesta tutut kasvot roastaavat toisiaan to 29.2. Klo 17.30. 😎🔥

📍Paikka: Pasila. (Sijainti tarkentuu)
Yleisöpaikat ovat maksuttomia ja kuvauksien kesto on noin 2,5h.

Huom❗ kuvaukset alkavat Klo 17.30, joten olethan ajoissa paikalla. Myöhästyneille emme voi luvata sisäänpääsyä.

Meillä on alustavasti 10 paikkaa varattuna. Mikäli jonoa kertyy, yritämme järjestää lisäpaikkoja, mutta emme voi taata niitä. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki keskuspuistolaiset ja koejäsenet.

Jos siis haluat mukaan, ilmoittaudu pikimmiten mutta viimeistään 13.2. mennessä täältä. Nopeat syövät hitaat!Ohjelman tarkempi kuvaus:
Se on täällä taas! Joonas Nordman Show Grillikausi jatkaa roisia menoaan ja heittää tulisille hiilille suomalaisten rakastamat julkkikset.

Yllättävimmätkin aiheet nostetaan pöydälle eikä mikään ole pyhää – Kaikki on sallittua. Illan kunniavieraan paikalla nähdään tunnettu, menestynyt ja mielipiteitä herättävä julkisuuden henkilö. Itselleen ja muille saapuu nauramaan myös joukko huumorin ammattilaisia ja suosittuja julkkiksia eri aloilta, kuten Köpi Kallio, Pekka Pouta, Jenni Poikelus ja Ali Jahangiri! Kukin vuorollaan roastaavat kunniavieraan, juontajan sekä toisensa – kukaan ei siis ole turvassa. Illan viimeinen puheenvuoro säästetään yksinoikeudella kunniavieraalle. 🔥

Keskuspuiston omat Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda