Tapahtumakalenteri

Johtajuusafterit 12.10. - Johtajan autenttisuus

Tervetuloa sparraamaan jälleen johtajuudesta!

Johtajuusafterit on uusi toistuva afterwork-kokonaisuus pk-seudulla, jonne jokainen nuorkauppakamarilainen voi tulla jakamaan kokemuksiaan johtajuuteen liittyen. Jokaiselle afterworkille annetaan oma teema ja niitä fasilitoi Keskuspuiston puheenjohtaja Tuulia Kuusinen.

Mikäli sinulla on henkilökohtaista kokemusta ja omia kokemuksia sekä ajatuksia annettavaksi afterworkin aiheesta, tervetuloa mukaan jakamaan se muille johtajuudesta kiinnostuneille. Osallistujilta odotetaan aktiivista osallistumista keskusteluun ja omien henkilökohtaisten kokemusten ja vinkkien jakamista, jotta afterworkeilta voidaan aina lähteä jotain uutta oppineena.

Afterworkien ideana on toimia sparriverkostona kaikille niille nuorkauppakamarilaisille, jotka tavoittelevat työurallaan johtaja-positiota, haluavat kehittyä nykyisessä vastuullisessa roolissaan tai jakaa vuosien saatossa kerääntyneitä johtajuusoppejaan muille asiasta kiinnostuneille.

Afterworkien osallistujamäärä on rajattu, jotta keskustelu pysyy hedelmällisenä ja kaikki pääsevät tasapuolisesti jakamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan. 

Lokakuun aftereiden aihe on autenttisuus - kuinka olla aito johtajana

Aiheesta tulee omia kokemuksiaan jakamaan Miika Karppinen. Lue lisää Miikan huikeasta kokemuksesta ja ajatuksista täältä.

Afterit järjestetään keskiviikkona 12.10. klo 17.30-n.20.00 Helsingin keskustassa ravintola Kiilassa.

ILMOITTAUTUMINEN
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda