Ajankohtaista

Building Bridges -kokouksella halutaan rakentaa parempaa huomista

Maailma on jälleen näyttänyt kyntensä, sekä arvaamattomuutensa. Koronavuosien jälkeen pääsimme jo melkein normaaliin, mutta jälleen täytyy sopeutua uuteen epävarmaan tilanteeseen Euroopassa. Toivoa kuitenkin on. Me uskomme, että näistäkin haastavista tilanteista päästään yhdessä eteenpäin!  Tästä syystä laitoimme hihat heilumaan ja olemme Keskuspuiston Nuorkauppakamarissa hakemassa yhdessä Helsingin Nuorkauppakamarin kanssa kansallisen vaalikokouksen 2023 järjestelyoikeuksia. 

Building Bridges -kokous rakentaa parempaa huomista tuomalla esiin monia sosiaalisen kestävyyden näkökulmia ja konkreettisia tekoja. Kokouksella haluamme kannustaa ja inspiroida Suomen Nuorkauppakamareiden jäseniä, ulkomaisia vieraitamme, sekä potentiaalisia uusia jäseniä siihen, että maailma voi muuttua meidän tekojemme ja paremman johtajuuden ansiosta. Ohjelmaan on suunnitteilla kovatasoiset keynotet ja kaksi koulutuspolkua ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Yhteyttä luodaan myös kansainvälisesti ja tarjoamme kattavan englanninkielisen ohjelman.

Yhteistyössä on voimaa myös toteutuksessa! Kun kaksi pääkaupunkiseudun isointa kamaria antaa panoksensa kokousjärjestelyihin, ei voi tulla kuin priimaa. Kahden kamarin rahkeet riittävät erinomaisesti kokouksen järjestämiseen ja viemiseksi uudelle tasolle. Yhteistyö on hieno mahdollisuus molemmille kamareille myös laajentaa verkostojaan ja laittaa itsensä likoon. Hyödynnämme myös opit vuoden 2018 ja vuoden 2014 kansallisista kokouksista.

Olen henkilökohtaisesti valmis antamaan kokoukselle vapaa-aikani ja sydämeni seuraavan puolentoistavuoden aikana. Kokouksen järjestelyissä pyrin olemaan perusteellinen, mutta pitää huolen, että tätä tehdään yhdessä ja ilolla. Tämä takaa uusien ideoiden kukoistamisen ja innovatiivisen kokouselämyksen jäsenille. 

Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin rakentamaan yhteistä huomista! 

Helsingissä 11.4.2022
Laura Merisaari 
Kokouspäällikköehdokas 
Made on
Tilda