Tapahtumakalenteri

Afterwork-tilaisuus: Mitä taitoja huomisen johtajalta vaaditaan? 25.8.

Tervetuloa afterwork-tilaisuuteen Keskuspuiston nuorkkauppakamarin yhteistyökumppanin Azetsin tiloihin torstaina 25.8. klo 17.30 alkaen. Tilaisuuden teemana on huomisen johtajuustaidot ja aiheeseen meidät johdattaa Azetsin johtava konsultti Virpi Hämäläinen.

Ismit tulevat ja menevät, johtamisosaaminen säilyy - mitä taitoja huomisen johtajalta edelleen vaaditaan?

Hyvän johtajan ominaisuudet ovat kiinnostaneet meitä iät ja ajat, jo Machiavellin ajoista lähtien. Jos keskittyy seuraamaan vain pinnalla olevia trendejä, moni johtaja saattaa ajautua täydentämään omaa työkalupakkiaan varsin lyhytjänteisesti sen enempää pohtimatta, mistä uudet johtamisismit kulloinkin kumpuavat ja mikä niissä on oleellista.
Afterwork-tilaisuudessa pureudumme johtamisosaamisen kovaan ytimeen pintaa syvemmälle, johtamisen muoti-ilmiöiden taakse. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisiin taitoihin panostaminen kannattaa, jotta pärjäät niin tämän päivän aallonharjalla kuin huomisen muuttuvissa johtamistilanteissa.

Tilaisuuden ohjelma:
17:30 kahvitarjoilu
18:00 Virpi Hämäläinen: Ismit tulevat ja menevät, johtamisosaaminen säilyy" – mitä taitoja huomisen johtajalta edelleen vaaditaan?"
19:00 Tilaisuus päättyy

Puhujan esittely:
Virpi Hämäläinen, TkT, FM
Johtava konsultti, Azets Insight Oy

Virpi vetää Azetsilla johdon konsultointi- ja valmennusliiketoimintaa ja toimii asiantuntijana johtamisen kehittämiseen liittyvissä asiakasprojekteissa. Virpillä on pitkä kokemus liiketoiminnan, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisestä eri toimialoilta. Hän on työskennellyt urallaan aiheen parissa monissa eri rooleissa, mm. liiketoiminnan vetovastuissa, kehitysjohtajana, johdon konsulttina ja tutkijana. Hän on ollut mukana kirjoittamassa useita strategisen johtamisen aihepiiriin liittyviä kirjoja, kuten Digiajan strategia (Alma Talent, 2016), Esimies strategiavaikuttajana (WSOYPro, 2010) ja Strategiaviestintä (Infor, 2004).

Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille ja nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 19.8. mennessä täältä.
Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda