Tapahtumakalenteri

A-Aluevuosikokous 2.3.2024 Turku

"Aluevuosikokous järjestetään Uusi aika -teeman ympärille. Uutta aikaa kuvaavat maailmanlaajuiset kehityssuunnat ja haasteet, kuten deglobalisaatio, demografian kehitys, geopoliittisten painopisteiden muutokset, ilmastonmuutos ja epävarmuuden hallinta. Haluamme olla huomisen johtajia, ja sitä ollaksemme meidän on ymmärrettävä tätä päivää ja sen vaikutuksia niin itseemme kuin ympäristöön, jossa toimimme. Voiko tulevaisuutta tutkia tai ennustaa?
Asiasisältö painottuu uuden ajan haasteiden vaikutusten ymmärtämiseen ja niiden tuomien mahdollisuuksien pohdintaan. Erityisesti koulutusohjelma suunnitellaan yhdessä aluejohdon kanssa SNKK:n ohjeistuksen mukaisesti. Verkostoituminen ja juhlaillallinen järjestetään nuorkauppakamariperinteitä kunnioittaen ja hauskaa yhdessä pitäen." Turun Nkk.

A-Aluevuosikokous järjestetään Turussa 2.3.2024. Kokouspaikkana toimii Hotel Scandic Hamburger Börs, Turun keskustassa. Tapahtuma on avoin kaikille Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenille, koejäsenille, kunniajäsenille, senaattoreille ja Finland Foundation -lahjoittajille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: TÄÄLTÄ


Aluekokoukset Koulutukset
Made on
Tilda