Tapahtumakalenteri

Shuffle Lajikokeilu! 15.11

Kutkuttaako tanssijalkaa? Nyt on loistava tilaisuus opetella pikkujouluksi tanssimoovit kuntoon ja loistaa discopallon alla. Nimittäin Kepu goes Shuffle 15.11 klo 19-20 Jennien johdolla. Tällä tunnilla opettelemme Shufflen alkeita ja tehdään lyhyt koreografia. Opetellaan tekniikkaa ja tuodaan myös käsiliikkeitä mukaan. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, sisäkengät ja vesipullon!

Tätä tuntia varten sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista tanssitaustaa. Tule sellaisena kuin olet. Tämä laji sopii kaikille iästä tai sukupuolesta huolimatta! Hyppää mukaan! Tunti on yksityistunti Keskuspuiston jäsenille.

Jennie aloitti shufflen alkeet vuonna 2016. Hän aloitti yksin harjoitellen kotona ja myöhempinä vuosina matkusti ulkomaille kouluttautumaan lisää. Vuosien mittaan Jennie on löytänyt oman tyylinsä tanssia sekä opettaa, ja omistaa Suomen ainoan Shuffle-koulun Pasilassa.

Maximi osallistujamäärä on 27, joten varaathan paikkasi pian!

Hinta tunnille maksimimäärällä osallistujia on 260€ (10€/hlö) ja tietysti sitä enemmän mitä vähemmän porukkaa osallistuu.
  • Esim hinnasto 10 hlölle olisi 16€/hlö.

Tunti järjestetään Pasilassa Shufflestudion tiloissa osoitteessa Opastinsilta 8e

Lyyti linkki: https://www.lyyti.in/Shuffle_Kokeilu_8303
Vapaa-ajan tapahtumat Keskuspuiston omat
Made on
Tilda