Tapahtumakalenteri

Huonepako -haaste 19.2 klo 18

Tapahtumista on tasan kuusi kuukautta. Helsinkiläisestä hotellista huoneen vuokrannut nuori nainen katosi yhdessä silmänräpäyksessä jäljettömiin. Naisen matkatavarat ovat vielä huoneessa. Hotellin käytävien ja aulan valvontakamerat todistavat, ettei nainen poistunut huoneesta ja ettei huoneessa ole käynyt ulkopuolisia. Mitä on tapahtunut? Poliisi on suorittanut huoneessa laajan tutkinnan pystymättä kuitenkaan selvittämään tapausta. Te olette poliisin selvittämättä jääneisiin rikoksiin keskittyvä tutkintaryhmä. Onnistutteko selvittämään katoamistapauksen? Teidän täytyy pitää kiirettä – huone siivotaan lopullisesti 66 minuutin kuluttua ja luovutetaan sitten uusien asiakkaiden käyttöön. Saatteko sitä ennen selville, mitä huoneessa on tapahtunut?

Lähde mukaan ratkomaan haastetta ja testaamaan etsivätaitojasi jännittävään huonepako mittelöön! Tämä huonepako elämys on normaalia jännittävämpi, sillä meille on varattu kaksi identtistä huonetta. Osallistujat jaetaan kahteen tiimiin ja tiimit kisaavat, kumpi ratkaisee mysteerin ensimmäisenä ja pääsee huoneesta ulos. Huone on haastava, joten tiimin kooksi suositellaan vähintään 3 hlöä.

MITÄ: Huonepako challenge versiona (Jälkiä jättämättä, Exit room Helsinki)
MISSÄ: Mäkelänkatu 54 B (2. kerros)
MILLOIN: 19.2 klo 18 (peli loppuu 19.15 tai aikaisemmin jos mysteeri on ratkaistu)
KENELLE: Kaikille keskuspuiston jäsenille, koejäsenille, senaattoreille ja kunniajäsenille
Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ


Hinnasto riippuu osallistujamäärästä. Minimi 4 pelaajaa per huone, maksimi 6 pelaajaa per huone. Tapahtumaa ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on alle 8. Pelin voi maksaa paikan päällä kortilla. Ei käteismaksua. Käytössä on myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä SmartumPay, Edenredin virikesetelit ja -kortti sekä ePassi.
Keskuspuiston omat Vapaa-ajan tapahtumat
Made on
Tilda