KESKUSPUISTON NUORKAUPPAKAMARI
Keskuspuiston Nuorkauppakamari - Helsinki ry on perustettu vuonna 1986. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta sekä voittoa tavoittelematonta. Olemme osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) -verkostoa.
Nuorkauppakamari on kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Toiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta kiinnostuneille ihmisille.

Nuorkauppakamarit vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Toiminta tarjoaa hyvän mahdollisuuden laajentaa omaa verkostoaan niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Suomen Nuorkauppakamamarit ry - JCI Finland

Keskuspuiston Nuorkauppakamari on JCI Finland Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Vuonna 1957 perustettu JCI Finland toimii kaikkien maamme kamareitten kattojärjestönä.

Paikallisia kamareita Suomessa on lähes 70 ja varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostuu noin 5 000 kamarilaisen aktiivinen verkosto.

Suomessa nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen, A, B, C ja D. Keskuspuisto kuuluu alueeseen A.

Lähde: Suomen Nuorkauppakamarit, 2020

Kansainvälinen Nuorkauppakamari - JCI International

JCI on lyhenne sanoista Junior Chamber International. Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävien Eurooppa- ja maailmankokouksien lisäksi löytyy lukuisia muitakin visiitin arvoisia kokouksia, koulutuksia ja tapaamisia.

Lue lisää aiheesta: Junior Chamber International

**
Lue Keskuspuiston lyhyt historiikki täältä (PDF).
Keskuspuiston strategia laaditaan kerrallaan kolmeksi vuodeksi. Nykyinen strategiakausi on vuosille 2022-2024.
Made on
Tilda